Postava do: RPG Magic soul

19 1 1
                                    

Jméno: Beatrix
Příjmení: -
Pohlaví: ona
Věk: 17
Magie: temná
Povaha: Je více méně takový ten typ, který je jak hodný, tak dokáže pěkně naštvat, či urazit. Nebojí se po vás házet ostré narážky, upřímné nepříjemnosti a dávat nehezké přezdívky. Nebojí se říct svůj názor, ať už zní jakkoliv. Umí však dobře naslouchat nebo být oporou, ráda pomáhá někomu, kdo si to podle ní zaslouží. Pokud si myslíte, že jste si získali její důvěru, s největší pravděpodobností máte smůlu, protože věří opravdu jen úzké menšině lidí. Pokud tuto důvěru někdy porušíte, nikdy vám nebude znova věřit.
Něco o: Jako malá byla adoptovaná vysoce postavenou rodinou, která si ji vzala hlavně na pomoc v domě. Rodina jí odmítala dát své příjmení, jelikož k ní nikdy necítili nějaké emoční pouto. Nikdy jí nijak nepodpořili v jejích zálibách, nepochválili za dobře provedenou práci. Proto neumí říkat děkuji. U rodiny byla dlouho, nakonec jí však za její chování vyhodili. Nikdy si z toho nedělala hlavu, peníze si vydělává jakožto výpomoc. Se svým životem je více méně spokojená.
Miluje kočky, je nimi přímo fascinovaná. Přijdou jí elegantní a mazané, jejich kamarádství si musíš vydobít, ale jak získáš jejich přízeň, jsi jejich nejlepší přítel. 
Vzhled:

Kristy768 omlouvám se za tak opožděné předání, snad jsem to stihla :"D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kristy768 omlouvám se za tak opožděné předání, snad jsem to stihla :"D

Moje různé postavyWhere stories live. Discover now