mé postavy do Smečky Rose & River R•P•G

75 4 2
                                    

První liška 💜:
Jméno: Dinamite
Přezdívky: Modroočka, Duo
Pohlaví: Ona
Věk: 6
Postavení: Delta
Povaha: Má ráda zábavu a vtipy, ráda si povídá, strašně by chtěla druha, pro kterého by i umřela, je rychlá a tichá, takže záhadné zmizení nebo pozorování pro ni není problém, má velkou úctu k Alfovi a ráda je ve společnosti.
Něco o: Narodila se vklidu v noře, jiné smečky, kterou pro její smůlu zajali lidi a vzali si je pro kožešinu. Ona utekla, ale ještě ten den ji napadli vlci. Ona se jim schovala a tam ji našla tato smečka. Když tam přišla, byla strašně urážená za její oči a divný přechod na srsti. Když k ní někdo přišel, tak radši mlčela a proto se myslelo, že neumí ani mluvit. Když uviděla Asmara, zalíbil se jí, ale protože také byla obětí šikany, tak stále mlčela. Jak mile, ale ukázal svoji moc, tak se ispirovala a udělala to samé. Všichni si ji už tak trochu vážili a ona se stala obětí lásky k Asmarovi.
Druh/družka: Je opravdu hodně zamilovaná do Asmara
Vzhled:

A teď vlk hřívnatý:Jméno: DorisPřezdívky: Goldie, Nehřívnatka, LiškaPohlaví: OnaVěk: 5Postavení: PrůzkumnicePovaha: Trochu náladová, ale většinou se chová slušně

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


A teď vlk hřívnatý:
Jméno: Doris
Přezdívky: Goldie, Nehřívnatka, Liška
Pohlaví: Ona
Věk: 5
Postavení: Průzkumnice
Povaha: Trochu náladová, ale většinou se chová slušně. Nedá se o ní říct, že je hodná, ale snaží se. Ráda loví nebo hledá. Má též výborný sluch a zrak, ale síla je její slabá stránka. Je to taková menší rebelka.
Něco o: Narodila se již ve smečce, ale matka při porodu zemřela na vyčerpání. Její otec to potom nezvládl a utekl. Ona zůstala a vlastně neměla téměř žádnou výchovu a pro mléko se vždy k někomu vkradla. Je to i potomek lišek a proto se jí ostatní mláďata smála. Nevipadá totiž úplně běžně. Všichni ji mají za dceru ďábla.
Druh/družka: Nikdy to pro ni byla věc po které by prahla
Vzhled:

Druh/družka: Nikdy to pro ni byla věc po které by prahlaVzhled:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

MaryeneD4

Moje různé postavyKde žijí příběhy. Začni objevovat