Postavy do: Shadestar's revenge

23 3 2
                                    

Jméno: Rosekit ~ Rosepaw ~ Rosedawn
Pohlaví: kočka
Věk: 6 měsíců
Postavení: učednice léčitele
Povaha: Je a na první pohled působí většinou mile, ale umí být i zlá. Nedokáže se seznamovat, je docela stydlivá a samotářská. I přesto má však přátele, kterým věří. Těžko se jí odpouští a když už odpustí, té dané kočce už nevěří tak moc. Ráda tráví čas u vody, pročistí si tam hlavu a v létě i ochladí packy.
Schopnosti: chytrá, má dobré smysly
Něco o: Nemá v klanu rodiče, jako dvouměsíční kotě se nalezla na hranicích. Nemá ráda léto a obecně horké dny, naopak sníh, vodu a déšť přímo zbožňuje.
Minulost: Pochází z jiného klanu, který válčil a nakonec prohrál. Do tohoto klanu jí odnesla matka, protože kvůli zranění umírala a nechtěla Rosepaw nechat zemřít s ní.
Druh/družka: Chtěla, ale nemůže
Vzhled:

Jméno: Cherrykit ~ Cherrypaw ~ CherryclawPohlaví: kočka Věk: 1 rokPostavení: válečnicePovaha: Chladná, odtažitá a samotářská

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Jméno: Cherrykit ~ Cherrypaw ~ Cherryclaw
Pohlaví: kočka
Věk: 1 rok
Postavení: válečnice
Povaha: Chladná, odtažitá a samotářská. Nemá ráda společnost, je radši sama. Mluví jen, když musí a je to nutnost. Spoléhá se vždy jen sama na sebe a nikomu nevěří. Ale, přeci jen se v ní někde schovává zamrzlá láska, která jen tak nerozmrzne - i když si to Cherryclaw přeje.
Schopnosti: Bystrá, mrštná, tichá
Něco o: Je jemně slepá na levé oko, ale jen málokdy ji to omezuje.
Minulost: Narodila se samotářce, ke které nikdy neměla dobrý vztah. Stejně, jako její dva bratři hned po dosažení šesti měsíců během noci odešli. To se však ukázalo jako špatný nápad - neuměli si obstarat potravu ani nevěděli, co je nebezpečí. Její bratry zabila liška, ona se hned potom přidala do tohoto klanu, pouze však z nouze.
Druh/družka: chce, jen o tom neví
Vzhled:

 Druh/družka: chce, jen o tom nevíVzhled:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Moony_72

Moje různé postavyKde žijí příběhy. Začni objevovat