Postava do: Light Pack RPG

22 2 0
                                    

Jméno: Nullity
Pohlaví: samice
Věk: 3 roky
Postavení: lovec
Povaha: Je velký introvert, kterému vadí pozornost a nadmíra společnosti. Než k někomu promluví s radostí v hlase, musí toho 'někoho' dobře znát. Ráda tráví čas přemýšlením a vymýšlením různých historek, ale nikdy by si nedovolila opovrhovat svými přáteli, či rodinou. Pokud jí někdo zradí, těžko se jí odpouští, většinou se potom tomu dotyčnému vyhýbá.
Něco o: Je vodní tvor, téměř celé léto je vždy u jezera, či řeky.
Minulost: Málo kdo zná její minulost, protože o ní nerada mluví. Její první dny počínají v množírně, z tohoto důvodu neví, zda-li je vůbec čistokrevný vlk. Když dosáhla čtyř týdnů, z množírny se dostala díky ochráncům zvířat, kteří odtamtud zachránily několik psů. Její další týdny byla kdesi v záchranné stanici pro vlky, po sedmém týdnu však její matka s ní a jejími sourozenci utekla. Jejím sourozencům však nepřál osud takové štěstí, buď umřeli na důsledky jejich rodnéhi domova, či je něco zalubilo. Když se potom dostali do smečky, její matka zemřela na nádor na děloze a ona hned po dosažení jednoho roku smečku opustila a stala se tulákem. Ač do smečky nechtěla, nakonec se rozhodla, že se do této přidá.
Rodina/druh: V oné smečce má bratra, jinak je sama. Druha by chtěla, ale neví, zda-li je schopna někomu otevřít své srdce.
Vzhled:

JohankaHorse

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

JohankaHorse

Moje různé postavyWhere stories live. Discover now