❤️Záchraněna❤️

59 6 1
                                    

Můj život je peklo. Můj přítel Peter mi ubližuje a nutí mě dělat věci, které dělat nechci. Pokaždé když přijde domů, musí být celý dům uklizený a jídlo připravené. Jinak mě uhodí. Vše musí být čisté a nesmím se stýkat s novými lidmi. Hlavně ne s chlapci. Ze začátku byl Peter milí a sladký člověk. Bral mě na všechny místa která miluji, kupoval mi jídlo, bonbóny, oblečení. Dokonce mi koupil i auto. Ale jak čas ubýhal Peter se začal měnit. Začal ukazovat jeho pravou stranu. Z počátku to bylo kvůli tomu že měl špatný den v práci. Když přišel a já řekla něco co se mu nelíbilo tak mě uhodil do obličeje. Ale pak se hned začal omlouvat a pomáhal mi. Věděla jsem že je něco špatně. Další dny a týdny se to začalo rychle zhoršovat. Až do dnešního dne......

_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Peter přišel domů a má nějak dobrou náladu. To je hodně podezřelé a moc se mi to nelíbí. Jsem v kuchyni a dodělávám večeři. Peter ke mě přijde a obejme mě kolem pasu. Políbí můj krk.

"Přestaň s tím a jdi se obléknout. Odjíždíme na koncert" nechá mě jít a já vypnu sporák. Otočím se a dívám se na něj lehce zmateně. Peter úsměv zmizí a jeho oči jsou tmavé.

"Jdi se obléknout... Hned.... Jinak změním názor a na koncert toho pitomého Jackson nejdeme." moje oči se rozšíří a běžím rychle nahoru ze dvou důvodů. Za prvé a ten hlavní bojím se, že mi ublíží když neudělám co říká. A za druhé Michael Jackson?! On ví jak miluju jeho muziku a jeho samo o sobě a koupil lístky? Ale proč teď? Rychle se obléknu do krásných zelených šatů s bílími květy, černé silonky a černé boty s malým podpatkem. Rychle si učešu vlasy a dám malý make-up. Běžím rychle dolů aby Peter moc nečekal a vidím ho jak si bere bundu. Podívá se na mě a usměje se. Šťastný že to netrvalo moc dlouho. Obléknu si džínovou bundu a Peter mě odvede na koncert.

-na koncertu-
Jsme v první řadě a lidi šílí. Tlačí se na sebe, volají Michael jméno, někteří omdlí a musí je vzít záchranáři pryč. Dívám se na Michael jak tančí kolem a zpívá. Jsem tak moc šťastná že jsem tady. Tohle je nejlepší den mého života. Vidím jak se Michael dívá kolem fanoušků a jeho oči přistanou na mě. Usměje se na mě a lehce se usměji zpátky. Mrkne na mě a podívá se znovu kolem fanoušků. Lehce se červenám a cítím, jak mě Peter hrubě popadne za ruku. 'Ach ne....' podívám se na něj vyděšená a Peter oči hoří. Dá mi silnou facku až mě brní celá tvář a ucho. Jsem si jistá že později bude modřina. Držím tvář a začnou mi téct slzy po tvářích.

"Ochranka! Ochranka!. Odveďte toho muže pryč a dívku vezměte na pódium!" ochranka k nám přijde a táhne Peter pryč. Peter bojuje ale ochranka je silnější. Muž mě vezme do náruče a vytáhne mě ven. Vede mě rychle na pódium a vrátí se zpátky dolů. Michael ke mě běží a obejme mě.

"Jsi v pořádku Babygirl?" Chci kývnou hlavou ano.... Ale zavrtím hlavou ne a pláču víc. Michael mě drží pevněji a za 2 minuty mě pustí protože musí pokračovat v koncertu.

"Počkej na mě v šatně.... Hned jak koncert skončí přijdu." jen kývnu hlavou a ukáže rukou. Jeho manažer ke mě přijde a odvede mě pryč. Michael ochranka mě odvede do jeho šatny a stojí za dveřmi.

-Michael PoV-
Hned jak koncert skočí a rozloučím se s fanoušky běžím rychle do šatny. Díval jsem se na dívku už od začátku koncertu. Byla první člověk, na kterém moje oči přistál a občas jsem musel ukradnou pohledy na ni. Ale když jsem viděl jak ji ten muž uhodil cítim v sobě vztek. Nikdo nemá právo uhodit ženu. To se prostě nesmí.

Zastavím se před šatnou a trochu vyrovnám dech. Bill můj osobní bodyguard jde stranou a poděkuji mu že s ní zůstal. Jemně otevřu dveře a vejdu dovnitř. Vidím dívku jak se naklání přes stůl k zrcadlu a dá balíček ledu na stranu. Kontroluje její tvář která je červená a má slabě fialovou barvu. Vidím v jejich očích slzy a jemně se dotkne její tváře. Ale hned ucukne hlavou pryč. Z očí ji začnou padat slzy jedna po druhé až se zhroutí na zem. Rychle se k ní dostanu a přitáhnu ji k sobě.

-(Y/N) PoV-
Cítím kolem sebe silné paže které mě přitahují do teplé hrudi a hned poznám kdo je to. Chytnu Michael košili a tresu se že všeho, co se v mém životě s Peter stalo. Cítím jak Michael ruka hladí moje vlasy a záda.

"Je to v pořádku... Neplakej dráha... Jsi v bezpečí." Michael šeptá jemně do vlasů a občas políbí vršek mé hlavy. Za pár minut se trochu uklidním a Michael mě vede na gauč. Posadí se se mnou na černý kožený gauč a drží mě u něj.

"Můžu se zeptat jak se jmenuješ Dráha?" Ptá se Michael a já se nádechnu a trochu povzdechnu, abych uklidnila vzliky.

" Jsem (Y-Y/N)...." řeknu potichu.

"To je krásné jméno... Rád tě poznám dráha." Cítím úsměv na vrcholu hlavy a lehce se uměji. O pár minut později sedíme na gauči ale Michael má pořád ruku kolem mě. Michael se dívá na mou tvář a jemně se jí dotkne. Lehce ucuknu pryč bolestí a Michael se hned omlouvá.

"Jak..... Jak dlouho to trvá?.." Vidím jak se Michael opatrně ptá a snaží se nedělat nic, co mi ublíží. 'Michael nikdy nikomu neublíží.... Jsem v bezpečí...' podívám se na něj a podívám se dolů.

"Začalo to 3 týdny po tom, co jsem s ním začala chodit... Na začátku byl milý a dělal vše co se mi líbí abych byla šťastná... Ale pak se začal měnit... Jsem s ním od vysoké školy..... 4 roky....." mumlám poslední část. Michael se zamračí a jemně mě k němu přitáhne. Drží mě pevně u něj a slyším jeho srdce.

"Už ti nikdy neublíží.... Slibuji.... Ochráním tě před všemi, co ti budou chtít ublížit.... Postarám se o tebe.... To ti Slibuji (Y/N)." V očích se mi tvoří slzy... Ale Ne slzy bolesti, smutku, utrpení.... Ale slzy radosti, úlevy... Bezpečí.... 'Jsem Záchraněna'

" Děkuji Michael... Moc ti děkuji."

❤️Michael Jackson X Reader❤️ One-shotWhere stories live. Discover now