Bölüm 5 "Kahramanım"

25 5 0
                                    

4 tane leş gibi alkol kokan tip tam karşımda dikeliyordu. Tam çığlığı basacakken bir tanesi ağzımı kapadı…

Etrafa tekme savurmaya başladım ama bu tepkime anca pis pis güldüler. Ağzımı kapatan eli ısırdım ve bir çığlık attım. Tabi bu gürültüde kim beni duyacaksa artık..

Tam o sırada barın kapısı açıldı ve Akay çıktı. Adamların birine yumruk indirdi. Alkolün de etkisiyle adam hemen yere yığılıp bayıldı. Akay diğerine de tekme atıp indirince biraz önce ağzımı kapatan adam koşarak kaçtı.

Ben daha ne olduğunu anlamadan bir çift kol bana sarıldı. Akay olduğunu fark edince bende karşılık verdim. Kollarını çözüp yüzümü ellerinin arasında aldı

“ İyi misin güzelim ? “

“ Evet. Sen gelmeseydin onlar bana.. “ Devamını getiremeden ağlamaya başladım

“ Pşt. Ağlama bak geçti her şey. Benim suçum, seni yalnız dışarı göndermemeliydim.”

“Hayır hayır. Ben çıkmak istedim. “

“ Hadi gel otele dönelim . “

Kafamı salladım ve yürümeye başladık. Bir taksiye atlayıp otele döndük. Bütün yol boyunca sessizdik. Otele girip benim kapımım önünde durduk. Akay’ın ne yapacağını bilmiyor gibi bir hali vardı. Sonunda

“ İyi geceler sarışın.” Deyip arkasına döndü ve yürümeye başladı

“Akay ? “ Hemen arkasına döndü “ Ben.. çok korkuyorum. Bu gecelik benimle kalır mısın ? “ Tamam bunu neden yaptığımı bilmiyorum.Evet hala korkuyordum ama yalnız kalabilirim dimi…

Akay şaşkın gözlerle bana bakıyordu. Kafasını olumlu anlamda salladı ve odama girdik. İyi ki düzenli bir insandım ve odamın her yerinde iç çamaşırlarım falan atılmıyordu. Maviş gidip tekli koltuğa yayıldı.

“ Orda yatmayı düşünmüyorsun herhalde ? “

“ Hmm aynı yatakta yatalım diyorsun ? Bana uyar . “ Yine o çarpık gülümsemesini takındı.

“ Hayır seni ben çağırdım sen yatakta ben koltukta yatacağız. “

“ Hıhı oldu. Bak ya ikimizde yatakta yatarız. Ya da ben giderim.”

“Ne kadar acımasız bişi oldun sen ya “ Gözlerini dikip bana bakmayı devam edince ‘ iyi be tamam ‘ bakışımı atıp banyoya daldım.

Abi ben mal mıyım ya .. hayır neden çocuğu odana çağırırsın ki zaten. Hadi çağırdın aynı yatakta yatmak neden. Biraz sakinleşmek için duşa girip kendimi sıcak suyun ellerine bıraktım.

Duştan çıktığımda Akay komedinin üstüne bıraktığım kitabı okuyordu. Çıktığımı fark etmemesini fırsat bularak onu biraz inceledim. Bu sakin hali aslında biraz Mert’i andırıyordu. O da beni hep beklerdi ve laf etmezdi. Mert.. Onu çok özlediğimi şimdi fark ettim. Ne yapıyorum ben ya. Sevgilim beni İstanbul’da beklerken ben gece başkasıyla aynı yatakta uyuyacaktım. Tam ağzımı açıp bir şey diyecekken kafasını kaldırıp beni gördü. “ Islak saçlarla daha bir güzel oluyorsun sarışın .“ Kelimeler ağzından çıktığı an kızarıp her şey unuttum.

“ Şey istersen sende gir ? “ Ne saçmalıyorum ben ya

“ Aslında kendi odamda girsem üstümü de değiştirip gelsem daha iyi olacak. Bir yarım saat yalnız bıraksam seni ? “ Bunu sorar gibi söylemişti

“ Tabi tabi idare ederim ben. Hatta kendi odanda da kalabilirsin burada rahat edemeyeceksen ”

“ Yok o ayıcıklı şortlarınla seni görme ihtimalini kaçıramam”

Ben yine kendi kendime kıpkırmızı kesilirken odamdan çıkıp gitti.Biraz önce okuduğu kitabı alıp koltuğa yayıldım ve sakinleşmeye çalıştım. LAN AKAYLA AYNI YATAKTA YATACAĞIZ !!!!!!!!

Deniz MavisiWhere stories live. Discover now