Siz birini seversiniz ve o sevdiğiniz kişi sizden başka herkesi sever.

337 17 4
                                    

Dediğim gibi yaptım. Tamda eski yılı yeni yıla bağlayan saatte mesaj attım. Eksiksiz 39 dakika sonra cevap geldi. O bekledigim zamanları anlatmaya kelime bulamam. Yazdığım mesajda birkaç saçmalamayla beraber yeşilin o olduğunu söyledim. Cevap geldiğinde mesajı açmaya korktum. Yaklaşık beş dakika içimde verdiğim mücadele sonrasında açtım mesajı. Korktuğum başıma gelmişti keşke açmasaydim. Beni sevmediğini söylemiş yanında birkaç şey yazmış gerisi önemsiz. O gece boyunca konuştuk herşeyi, neden sevmediğini sordum fakat net bir cevap alamadım. Aslında biliyordum beni sevmediğini bende herkes gibiydim onun gözünde. Benim gözümde ise ondan başkası yoktu. Bir hikaye yazdığımı biliyordu, önceki konuşmamızda söylemiştim. Hikâyenin onu anlattığını da söyledim o gece. Şaşırdı. Çünkü hep defterimi okurdu ama hikayeyi hiç okutmamıştım.

Sonra hikayeye devam etmeyeceğimi söyledim. Devam etmemi istedi. Fakat bilmiyordu ki burada, hikayenin bu bölümünde hayatıma dahil olması gerekiyordu. Yeşilsiz bu hikaye devam edemezdi. Biz olmamız gerekiyordu. O gece hep beni sevmediğini söyledi durdu. Bende ondan başkasını sevemeyeceğimi anlatmaya çalışıyordum. Fakat her zamanki gibi umrunda değildi. Konuşmalarından anladığım kadarıyla başkasını seviyordu. Başkasının yeşili olmak istiyordu. Ama bilmiyordu ki benden başka kimse onu yeşil diye sevemezdi. Sabaha karşı uyuya kalmışım. Uyandığımda mesaj attım ve artık onu sevdiğimi duymaktan sıkılmış olacak ki konuyu kapatmak istedi. Haklıydı. Son mesajım onu sevdiğimi söyleyen bir mesaj olmalıydı, cevap vermeyeceğini biliyordum.

"Aşkınızdan ölüyorum küçük hanım."

Sanırım hala eski sevgilisini seviyor diye düşündüm. Neyse...

Sonuç olarak hikaye yarım kalmıştı tıpkı benim gibi. Zaten yeşilsiz ne kadar tam olabilirdim ki.

Buradan yeşile seslenmek istiyorum.

"Eğer bu hikâyeyi okursan unutma yarım kalan bir hikayemiz var. Ne zaman tamamlamak istersen burdayım. Orası neresi diye sorma burası senden gidemediğim yer"

                                       YEŞİLE

                        MUTSUZ SON

MUTSUZ SONWhere stories live. Discover now