16.

124 4 0
                                    

Ma trezesc de dimineață la ora 5 jumate pentru ca nu m-ai avea somn . Cobor jos si merg la bucătărie si incep sa fac cateva clătite până se trezesre Alexix. Termin de facut clatitele si le las pe farfurie la racit in timp ce eu merg să-mi fac un duș.  Dupa ce termin dusul , imi fac toaleta apoi imi fac un machiaj drăguț si simplu: ma dau fond de ten , corector, blas, iluminator iar din paleta mea aleg un roz destul de drăguț si mi-l aplic apoi imi fac codițe la ochi si ma dau cu rimel si spray de fixare.
    Ma duc in fața dulapului meu si stau pe cand ce să port.  Dupa vreo 20 de minute stand in fata dulapului decid sa ma imbrac asa:

  Dupa vreo 20 de minute stand in fata dulapului decid sa ma imbrac asa:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Cobor jos si vad ca Alexix deja mănâncă din clatite . Prin surprinderea mea este îmbrăcate foarte asemanator cu mine .

-ori gandim la fel ori am inceput sa transformăm într-o singura persoana! Spune Alexix in timp ce se uita la mine cu gura căscată

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-ori gandim la fel ori am inceput sa transformăm într-o singura persoana! Spune Alexix in timp ce se uita la mine cu gura căscată. 
Eu doar râd la afirmația ei si plecăm la liceu . In parcarea scolii fac un drift destul de bun si imi parchez masina langa noua mea gașca.  Spun prin noua fiind : Eliza , Mya, Alexia, Marco, Noha, Alex, Christian si Alexix , Frederico, Clary, Eliaj, Samuel si Anastasya. Dar de data asta no vad pe Mary, probabil si-o trage cu cineva printr-o baie.
-Buna!Buna! Spun eu zambind in timp ce-mi îmbrățișez prietenele.  Ii salut pe băieți si fac un semn din cap către Alex . In săptămână asta am devenit foarte bună prietenă cu Marco , baiatu care nu-l suport si care nu ma suportă. 
-Buna beleao! Strig la el zambind in timp ce ma îmbrătisează. 
-Buna bunoaco! Striga el la mine zambind.
Dupa stăm puțin toată gașca ce sa facem  in weekend ăsta.  Ne-am gandit la o fuga la mare s-au la munte . Nu eram sigure.  Întru in curtea liceului si ne despărțim ,eu si fetele plec la majorete iar baietii la basketballiști. Sincer apele erau destul de bune perioada asta . Dar urmează balul de primăvară, nu aveam niciun partener dar asta era mergeam in grup gasca noastră.  M-am împrietenit destul de bine cu toți din gasca si asta era destul de bine . In cantină stăteam sus dar ne-am unit la geam doua mese ca sa putem sta toți la masă.  Meciul era într-o ora jumate cea ce însemna ca trebuie sa merg sa ma schimba repete ca trebuie sa avem ceva repetiție si incalzite.

  Meciul era într-o ora jumate cea ce însemna ca trebuie sa merg sa ma schimba repete ca trebuie sa avem ceva repetiție si incalzite

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Asta este outfit-ul majoretelor .

Băieții purtau asta doar cu numerele lor( ex 12)

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Băieții purtau asta doar cu numerele lor( ex 12).
  Sunt gata si intru in sala de basket unde deja toată lumea era . O priveam pe Mary cum se saruta cu Marco cu foc.  El peste umăr ei se uita la mine si imi face cu ochiul . Ma uit la el si silabisesc cuvantulul "beleao" si imi vad de drum . Dupa cateva minute apare antrenorul .
-Buna ziua copii! Vreau să mă ajutați cu ceva . Eu si doamna profesoara suntem împreună.  Spune el facându-ne cu privire in timp ce noi aplaudam . Dar vreau ca astazi domnișoara Tara si Marco sa ma ajute împreună cu voi sa o cer de soție la finalul meciului! Spune domnul antrenor.  Iar noi rămânem cu gura căscată. 
-cu ce potem sa va ajutam? Spun eu zambind de fericire.
- la finalul meciului , domnisoara Tara , va merge după doamna profesora de muzica si o va aduce in mijlocul sali iar Marco tu vei sta in spatele meu cu cutia cu inelul in mana in timp voi băieții veți sta in spalete ei . Iar voi fetelor puteti va rog sa faceti un dans in care la sfârșit strigati :" vrei sa fi sotia mea" iar eu ies din spatele vostru.  Ma puteți ajuta? Spune el îngîndurat. 
-daaaa! Strigam toti fugit la el să-l felicităm.  Dupa ne explica si ne consoleze pentru meci apoi ne lasa sa ne întrebăm. 
  Vad oamenii  cum intra si se aseaza in tribune si isi așteaptă preferați să intre. De data asta noi majoretele stăm la intrarea baietilor noștri.  Pentru ca vrem sa le facem o surpriză.  In timp ce iei se uita la șocați la noi . Noi ii luam pe toți în brațe si ii încurajăm. Marco se uita la mine si eu la el , după ii dau o îmbrățișare si ma saruta pe frunte.  Mergem toate fetele pe teren si ne facem dansul de inceput foarte sexy . Era o stategie din partea noastră, pentru ca echipa rivala sa se holbeze la noi si nu la joc . Dupa mergem la margine si jocul incepe . In tot acest timp Marco imi zâmbia cat de mult putea. Prima repriza se termină 16-16 cea ce nu era prea bine. 
   Fetele si cu mine le aducem prosoape si apa băieților si multe incurajării. Trec pe langa Alex iar el ma prinde mana. 
-Dupa meci vreau să discutam ceva! Spune el. 
- mbine! Spune eu in timp ce trec pe langa el ducându-ma la Marco , dar mi-a luat-o Mary in față, merge la el și-l sărută. Imi las privirea in jos si plec la majorete . Ma deranja mult chestia asta si nu stiu de ce . Cand plec ma lovesc de cineva si era cat pe ce sa cad jos dar el ma prins . Ochii lui Albastri fermecători de la care nu puteam să-mi iau ochii.
-sunt Miha !
-sunt Tara!
Înainte sa spun ceva se anunță că incepe repriză a doua . Merg cu fetele le margine si ii încurajăm pe băieți . " puteți!" ," credem in voi!" Si alte cuvinte incurajatoare . Dupa inca o ora era scorul 28-44 cea ce inseamna  ca am castigat . Asteptam ultimul fluier ca sa putem alerga la băieți sarindu-le  in brațe.  Se anunță sfarsitul jocului si fugim la baieti . Ajung la Marco care ma saruta pe frunte si ii fac semn sa mergem .
-doamna profesoară de muzica ! Un băiat are nevoie de ajutorul dumneavoastra! Spun eu in timp ce o iau de mână și o duc in mijlocul sălii.  Eu si fetele incep sa dansăm baietii deja erau poziționații in spatele doamnei profesoare.  La final strigam toate " vrei sa fi sotia mea?" Si ne îndepărtăm ușor din mijloc unde acolo apare Domnul antrenor cu Marco , trecând pe langa mine , Marco imi zâmbește.  .
-daa! Spune doamna profesoara in timp cel sărută.  Dupa acea toată lumea aplaudă si ii felicită.  Toată lumea pleaca din sala mai rămânem eu cu fetele si baieti. 
-tarfo! Ți-am zis să-l lasi pe Marco in oace! Dar vad ca ii iei meseria manei tale.! Spune ea tragâdu-mi o palma peste obraz.
- du-te dragu de spalacita! Spun eu in timp ce sar pe ea si ne batem.  Ii dau cateva bune dar mi-o iau si eu , fetele nu ne puteau oprii ce a ce inseamna ca baietii trebuia să intervină.  Simt doua brațe care ma iau de peste Mary in timo ce eu înca o loveam.
Ma uit și-l vad pe Marco care parea destul de nervos tinându-ma destul de strâns în brațele lui.
- lasa-ma să-i arăt cine ii curva dintre noi doua, Marco! Spun eu nervoasă .
- terminați! Striga Marco  . Eu si Mary ne-am  oprit. In primul rând Mary noi doi nu suntem împreună ! Iar in al doilea rând singura curva dinte voi doua , esti tu! Spune asta in timp ce ma ia in brațe strâns. 
Mary doar ma privea cu ura si părăsește sala.



Fiecare vot conteaza! Mulțumesc!♡♡

POVESTEA UNEI ADOLESCENTE / Volumul 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum