10.

151 4 0
                                    

Râdem toți apoi ne bunem toți in pat cum putem .. erau băieți care stăteau si pe jos cu iubitele lor in brațe. Mya si Noha erau cam apropiați era un pic dubios însă e fiata ei pana la urma. Eu si Alexia ne punem cumva in brațele lui Alex. In camera erau doua paturi dar erau destul de mari.. după am observat ca Alex si Alexia au adormit asa ca ne-am decis sa mergem jos in living.. ma duce Noha pentru ca nu-mi simțiam picioarele probabil de la leșin.  Ajungem jos tragem canapeaua , aducem paturi si perne apoi ne punem un film .. pe la jumatatea filmului apar nesuferiti impreuna cu Eliza.. ii vad cum se uită la mine dar eu imi întorc privirea.. cand imi întorc capul ei nu m-ai erau. Zambeam cu toate ca prietena mea Eliza era fizibil tristă. Imi pare rău oarecum dar e viata ei . Din cate am observat se intelege bine cu Mary, poate ii ia si din gesturi. Apoi ma uit iarasi la fim.
    Se termină apoi este ora 22:12 cand apare Noha cu Mya.
- astăzi dăm party aici jos ! Spun ei de o data .
- si profii? Spun eu speriata
- sa zicem ca au luat cateva somnifere! Nu o sa ne deranjeze pana maine după-amiază.  Spune Mya zambind. 
- atunci baga muzica la maxim! Apun eu ridicându-mă sus dansand .. apoi toată lumea dansa si canta .
     Peste ceva timp apar Alex cu Alexia de mana.
- oooooo! Sa va tină! Spunem toți.  Apoi fug la Alex lundu-l tare in brațe , el pupandu-mi fruntea.
- Alexia spune-mi daca te deranjeaza ca fac asa dar el ii un frate pentru mine . Ii spun eu speriata de răspunsul ei .
- mi-a povestit deja Alex asta . Stiu ce e intre voi si nu ma deranjează de loc. Spune ea zâmbind. 
  Suflu ușurată si o iau in brațe . Apoi dansam toți.  După cateva minute apar nesuferiți si vin si ei sa danseze.. Eliza vine la mine încercând sa ma ia in brațe dar eu ma trag si dau un pas înapoi si ma intorc cu spatele la ea pe urma imu continui distracțua.. peste o ora ne gândim sa jucăm adevărat si provocare.  Eu invart sticla si se oprește cu gura spre mine si fundul spre Marco care se săruta cu Mary ..
- ce alegi? Intreb eu plictisită.
- provocare că stiu că tu nu o să-mi dai o provocare nașpa.  Spune el zambind pervers
- da? Ok! Te provoc sa te desparți de Mary , da,da , pentru ca sunt plictisită! Spun eu zambind.  El rămâne șocat. Toată lumea ma  felicita si făceau sunete. 
- ma despart te tine Mary! Spune el deranjat.
- te omor curvo! Spune Mary nervoasă. 
- pe cine omori tu ? Spun toți. 
- pe curva aia care la pus pe iubi sa se despartă de mine.  Striga ea.
- auzi ușuratico! Uite cum facem, daca câștig la skanderbeg ii rămâne provocarea iar daca câștigi tu , ii dau altă provocare . Ii zâmbesc fals.
- ok! Spune ea repede
    Mergem la masă apoi toată lumea ma susține pe mine cea ce imi da mai multe putere. 3...2...1... si incepem o priveam in ochi si zambesc .. si câștig! Sar in sus si fug la fete care aplaudau.
- uff, cineva a rămas fără iubi bubi ! Spune Mya care era in bratele lui Noha. Zâmbesc cand ii vad.  Marco se uita la mine iar eu la el zambind victorios. . . A trecut o ora de la acest joc apoi ne gândim sa dansăm din nou.
- curvo! Uite cum facem ! Facem un concurs de dans , cine castiga  ii da o poruncă celeilalte. Bine înțeles ca băieți vor tine scorul.  Spune ea zambind victorios
- bine tarfo! Spun eu  cu un zambet fals.
  Dăm drumul la muzica apoi dansăm ... am terminat de dansat si incepe Mya sa strige : Mary , băieții urlă  si Mary se uita la mine zambind victorios.  Tara: băieți urlă si sar in sus... Tara ai castigat !se aude tare.
- porunca mea este : sa imi dai pace pana la absolvire si sa nu ma m-ai jignesti! Termin eu de zis iar ea da din cap afirmativ. 
    Am continuat sa dansăm.  Eu dansam pe masa in jurul meu erau numa băieți . Eram fericită si eram îmbrăcată asa :

Am coborât  de pe masa si am vrut sa merg să-mi iau ceva de băut

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Am coborât  de pe masa si am vrut sa merg să-mi iau ceva de băut.
- Tara! Ma striga Eliza
- dă-mi pace! Spun eu zambind fals .
   Vrea sa ma ia in brațe dar io o imping iar dupa ma impinge ea, eram destul de nervoasă asa ca am impinso pe jos si m-am aruncat pe ea si ne-am luat la păruială.  Alex si Christian ne-au despărțit , eu incercam inca sa scap si sa o bat din nou. 
- Tara fluturaș! Puiule! Oprește-te ... vede ca nu ma opresc si ma ia pe umărul lui si ma duce in cameră .
- puiule ! Oprește-te... spune Alex si mă privea in ochii
- Alex! Si incep sa plâng... e prietena mea si uite ca am ajuns sa ma bat cu ea ..cum doamne iarta-mă am ajuns așa? Spun eu printre suspine .
- puiule... nu e vina ta! Ai fost foarte nervoasă... Spune el si ma ia in brațe si se pune lângă mine in pat..
- te iubesc bro! Ii spun eu
-si eu te iubesc puiule ! imi spune el stand cu mine pana ce e adorm apoi iese ușor din cameră. 
    Merge jos uite ii vede pe toți îngrijorări. 
- a avut din nou atac de panică! Spune Alex trist. 
- a m-ai avut? Spune Marco
- din cauza ta , da  ! De cand ti-ai batut joc de ea , când se simte umilință s-au rusine are atacuri de panică care daca  nu si le îndepărtează intră in comă! Esti un fraier sti? Dacă te mai prind lângă ea încercând să-i faci rău! Te omor cu mana mea! Spune el revoltat.
- stiu Alex ca i-am facut rău si îmi pare foarte rău.. am incercat să-mi cer scuze in prima zi când am ieșit afară... însă ea băga doar subiectul cu analul facut de Mary... cred ca incep sa ma îndrăgostesc de ea.. dar nu vreau  ca ia afle pentru ca eu vreau doar sex nimic mai mult.  De aia nu i-am traso cand am fost singuri.. va rog nu-i spuneti! Spune el  trist .

- prea târziu! Zic eu de sub scări. Te urăsc si nu vreau sa te m-ai vad niciodată! Pentru mine esti mort de azi! Spun eu părând puternică dar suflet meu simțiam cum mor in cet cu in cet.

-Tara nu ai adormit? Spune Alex speriat
- dupa ce am simtit ca ai plecat, am venit jos sa te caut...însă m-ai bine muream! Spun eu și-l privesc pe Marco  cu ură .

-Doamne Tara! Sa nu m-ai spui asta niciodată! Spune Alex in timp ce vine langa mine si mă ia in brațe. Ce mă fac eu fara sora mea mai mică? Adauga el zambind.

- imi pare rău ! Spun su si el ma strânge si mai tare in bratele apoi vin fetele si se asigura ca sunt bine. 

- insă vreau sa va zic ceva... vreau sa renunț la majorete! Spun eu tristă  .
- ce? Spun toate majoretele.
- prntru ca imi aduce aminte de vechea eu cea orbită de iubire , cea slabă. Adaug eu...
- te rugăm sa nu faci asa ceva ! Totul sa schimbat in bine de cand ai intrat in majorete. Te rugam sa nu ne părăsești... spune Alexia .
- pana si băieți pot susține asta..spune Lusia
- Da Tara! Spun ei de o data
- o sa ma m-ai gandesc pana incepe liceu si o sa va anunt . Spun eu apoi ele ma îmbrătisează. 
- unde fratele meu bun si frumos? Spun eu si zambesc malefic .
- ce vrei? Spune el ai râde
- sama duci pe mine si Alexia la culcare... pentru ca ma dor picioarele ... Spun si fac fata ai de cățeluș..
- nu fața aia , te rog, ahh bine ! Spune el
   Ma luat pe umar apoi a luat-o pe Alexia si a urcar scările cu noi.. eu le făceam semn din mână lor . Apoi nu i-am mai văzut muzica sa închid iar toți au intrat in camera.
- Alex crezi ca poti ramane in seara asta aici? Pentru că daca o sa am o criză din nou  , Alexia nu va stii sa reacționeze. 
- da voi rămâne! Spune el in timp ce imchide ușa ..apoi inainte sa se pună langa Alexia ma pupa pe frunte părintește si pleaca.  Apoi incerc sa dorm ... insa nu pot.. am asteptat să adoarmă ei si am plecat pe  terasă cu o pătură pe mine..
     Ies afara si il vad pe Marco fumand. 
- de cand ai voie sa fumezi ? Zic eu la urechea lui dar el tresare. ..


Fiecare vot contează! Multumesc!♡♡♡♡
 

POVESTEA UNEI ADOLESCENTE / Volumul 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum