5.

187 5 0
                                    

-Deci până la urmă, mergem in excursie? Zice Eliza
- Daa! Spunem eu si cu Mya o data
-Fetelor trebuie sa va spun ceva...zice Eliza
-Da? Spun eu
- Păi am un iubit..... spune Eliza incet
-Ce? Cum? Cand? Spun eu deranjata
- Păi... stii bine ca eu si Chridtian ne înțelegem bine...spune Eliza
-Da? Dar ce legatura are el? Spune Mya
- el este iubitul meu! Spune Eliza
- Ceeeeee? Spun eu si Mya de o data
- va rog nu va supărați pe mine! Nu pot sa va pierd !! Va rog... spune ea printre lacrimi
Noi doua o imbratișam si ii tine morală .. ea se face ca înțelege
••••••••••
Primele trei ore trec foarte ușor dupa mergem la cantină. Cand ajungem Christian vine si o ia in brațe si o sărută ușor pe  Eliza ... eu imi dau ochii peste cap si plec la masa cu Mya .
- ii foarte ciudat ! Spune Mya
- mda! Treaba ei , dupa ce o sa sufere sa nu vină la noi! Spune ea
- lasă asta acum! Vineri trebuie sa plecam in excursie pana marti si eu nu am nimic ce-mi trebuie.. spun eu puțin  tristă.  Ea da aprobator din cap dupa ne punem sa mâncăm doar noi doua ca Alex si Eliza sunt sus la " populari" .. ii duc lipsa ei dar ii primul ei iubit si trebuie să-l accept .

  Dupa ce mâncăm ne ducem in clase . Insa cand ajung in clasa Eliza ii mutată din vanca cu Christian, pe Marco nu-l vad deci pentru bine era ok . Ma pun in barca si o aud pe Eliza incercand să-mi șoptească ceva la ureche :
- pstt! Spune ea
- ce vrei? Spun eu plictisita de viata
- sper ca nu te-ai suparat ca m-am  mutat cu Christian ! Spune ea tristă
- nu! Acum nu trebuie sa mai spun la nimeni rezolvarile de la teste! Spun si incepem sa radem
-Tara te rog crede mă pentru ea m-am schimba si chiar o iubesc mult! Spune  Christian
- Rămâne de văzut! Zic eu zambind . Ma bucuram pentru ei , sunt chiar fericiți  si se iubesc.
   Începe ora apoi pe jumatea orei intră  Marco împreună cu inca 5 badboy (basketballisti) imi dau ochii peste cap si imi pun privirea in caiet. Chiar nu-l suportam .
   Într-o pauză ma duc sus pe acoperiș  pentru ca era locul meu preferată.  Era o terasă si multe plande. Dar mare greșeală ca Marco cu Mary încercau sa faca practica ce învățasem la bilogie " înmulțirea" . Raman șocată, pentru cateva secunde rămân stână..dupa ma ascund dupa niște cutii, ei incercau vreo 100 de poziții, eu raman dezgustată dupa ma strecor  jos cumva sa nu ma observe ei . Ajung jos ma dus sa ma schimb ca aveam antrenament , bine înțeles ca Marco capitanul echipei de basket era acolo dar Mary nu, asa ca decid majoretele sa le inlocuiesc. Eu accept insa Eliza se sărută într-un colț cu Christian .. eram nervoasa ca toate fetele se antrena asa ca vreau sa ma duc la ei insa pe la mijloc dau cap in cap cu Marco care vrea sa facă acelasi lucru.. si ne îndreptam spre ei
- ce credeti ca faceti amandoi aici? Spune  Marco deranjat
- ne sarutam! Spune Christian in timp ce o m-ai sărută inca o data . Eu si Marco de dam ochii peste cap si o iau pe Eliza la majorete si Marco pe Christian la basketballisti . După ne antrenăm , eu si fetele ne înțelegeam  foarte bine , eram toate 23 prietene bune , înafară de Mary care nu a aparut la repetiție . La final ne putem pe jos sa vorbim despre cine sa faca saritura de la sfarsit . Fetele decid sa o fac eu pentru ca cealaltă saritura pe care am facut o a fost perfectă eu accept .
- Tara! Spune Alexia o majoreta
- da? Spun eu
- nu vrei sa fi capitanul nostru? Spune ea aprobată de celelate majorete
- fetelor nu stiu... nu m-ai apuc sa zic nimic ca ea continua
- te rugam ! Te comporți cu noi frumos si in plus esti cea mai bună dintre toate! Spune ea din nou aprobată de toate . Eu zambesc si accept . Mi se pune la piept o insigna ce insemna ca sunt  capitanul. Eu i-au locul sa fac saritura : un dublu șurub , trei roate perfecte si aterizare in șpargat . Imi iese din nou perfect. Si sunt felicitata de majorete  , de baieti si de atrenor
- domnișoara Tara ! Sunt foarte fericit ca esti capitanul  echipei de majorete ! Se vede că-ți place nu precum interesul domnisoarei Mary . Baieti incep sa rada cand aud dupa vin si ma felicita chiar si Marco .
- fluturas ! Felicitări! Te iubesc! Imi spune Alex dupa ma ia pe sus si ma învârte 
- mulțumesc! Si eu te iubesc! Zic eu cu zâmbetul pe buze . După vin toți băieții si ma îmbrătisează insa cei trei 5 badboy decid sa pastreze dinstanta.
   Ma duc la ffete unde ma iau toate fetele in brațe si ma felicita. 
- fetelor cu excursia ce facem? Spune o altă majoretă
- haideți sa mergem totate la cumparaturi dula ore! Le zic eu si  ele aproba
- dar cu  Mary ce facem? O întrebăm si pe ea? Zice Eliza
- Cred ca ar trebui pentru ca si ea majoreta.  Le spun fetelor si ele aprobă. 
  Aveam acum 2 ore libere pentru majorete si basketballiști pentru a putea sa ne antrenăm.  Dupa o jumătate de oră in care ne atrenam pe ușa intră Mary foarte nervoasa.
- curvo! Tu! Striga si arată catre mine.
- cum ai putut sa imi iei locul meu de sefa? Panaramo! Spune ea nervoasa. Însă fetele imi iau apararea venind langa mine toate iar baietii se trag langa noi .
- cine esti sa ai dreptul sa o numești asa pe ea? Spune Mya
- sefa majoretelor ! Spune ea nervoasa
-fostaaaa! Strig toate fetele facand o si m-ai nervoasa de cat ii deja .
  Eu incerc sa ma duc sa vorbesc cu ea dar era prea nervoasă. 
- hei Mary! Scuze.. spun eu . Insa ia vrea să-mi treaga o palmă dar cineva o oprește, imi deschid ochii si il vad pe Marco . Rămân șocată de ce a facut .. dupa ce a facut sus cu ea pe școală... acum sa imi ia apărarea... era ciudat
- ești normala? O intreaba Marco
- iubitule! De ce i-ai luat apararea patasutei ăsteia?! Spune ea jignindu ma pe mine . El nu mai zice nimic si o trage afara.  Băieții si fetele au venit mai aproape de mine întrebându-mă toți daca sunt bine..
-sunt bine! Nu a apucat sa ma lovească... spun eu inca uimită..
*perspectiva lui Marco*
O vad cum vine spre Tara. Si fug repede cu băieți către ele. O ajud injurand o , ea nu a apucat sa zica nimic că vrea sa o loveasca... fug si ii prind mâna.  Nu stiu dece am făcut asta.
*perspectiva lui Marco incheiata*

POVESTEA UNEI ADOLESCENTE / Volumul 1Where stories live. Discover now