6.

180 8 0
                                    

   Trec cele trei ore siper repede si era timpul pentru pranz . Ajung in cantina de data asta stam sus, eu si cu fetele ne-am decis sa stam la mesele de langa geam , urmandu-ne si restul majoretelor iar baietii in partea lor nu ca de obicei, de obicei ei stateau unde voiau si cu cine voiau... dar de cand am intrat in trupa de majorete fiind si sefa lor s-au schimbat multe... inafara de învățatul meu , el nu se schimbase.
    Ultimul meci inainte de vacanță este joi iar plecarea in excursie este vineri . Asa ca aveam mult sa muncim la fel si băieți. Eu cu Marco nu ne înțelegeam ca de obicei , nici nu voiam cu toate ca in clasele primale l-am placut cu timul am inceput să-l urasc.
•••••••••••••
  Ca te obicei ultima ore mergem in sala de sport sa ne antrenăm dar de obicei rămâneam peste program si noi si băieții, pe uni dintre ei ii suportam dar cei 5 badboy ii uram pentru ca își batea joc de fete si  erau rai, comenteau si asta imi displacea mult.
   Ma duc sa ma schimb dar cand ies pe hol cei cinci erau înconjurați de fete , trec pe lângă si imi dau ochii peste cap.. trec pe langa ei dar fetele ma vad si fug spre mine.
-heii Tara! Spun ele cu zambetul pe buze
- bunnă... spun eu nedumerita.
- ne dai un autograf, am fazut sariturile tale , esti cea mai bună, esti foarte frumoasa! Spun ele
- Multumesc mult! Spun eu dupa ii vad pe cei cinci uitandu-se la mine cu nedumerire la mine. 
-poftiți fetelor ! Zic eu zambind fals. Ele mi-au multumit si au plecat . Pe urma au vebit cei cinci la mine 
- ce dracu sa intamplat? Zice unul
- nici eu nu sigura de ce sa intaplat acum 2 minute! Spun eu inca nedumerita , dupa care am plecat sa ma schimb.
   Merg in sala de sport unde fetele deja ma așteptau echipate.
- fetelor astazi vreau sa repetam dansul de victorie ! Spun eu sigura pe mine 
- bine! Spun ele , insa Mary nu spunea nimic.
-Mary esti bine? O intreb eu
- taci dracu din gura! Spunea ea nervoasa . Marco sa despartit de mine!!!
-aa..aa... imi pare rau! Insa acum trebuie sa repetam! Spun eu
- aha! Spune ea privindu-ma cu multa ura
    Am inceput sa facem dansul de victorie , baieti uitandu-se la noi  cu gura deschisă, era clar le place. Asta facandu-ne pe noi sa dam tot ce-i mai bun din nou , aveam Twerk-uri , aveam sarituri , aveam mișcări sexy rau iar la sfârșit strigam toate victorieeee, arungandu-ne pamapoanele in sus... eram obosită. Acum urma antrenamentul baietiilor. Noi aveam o ora pauza in care putesm sa facem ce vrei , ne-am decissa mergem sus pe școală  ca aveam o terasă. Am inceput sa povestim mai multe lucruri , am aflat ca majoritatea fetelor erau împreună cu baietii . Eram 23 de majorete si 23 de basketballiști. Am mai aflat ca vom merge cu trei autocare . Pentru ca unul era ocupat doar de noi .  Autocarul nostru era cu etaj, discutam ce discutam  , dar sa facut ora pentru inca o repetite . Coborâm jos unde băieții mai aveau inca 5 minute de exersat . Asa ca noi ne-am gandit sa le aducem apa. Am luat 5baxuri de apa, pentru a ne ajunge si noua. Am intrant in sală si baieti cand au vazut ca am adus apa au fugit la noi si si-a luat fiecare cate o sticlă. Si ne-au mulțumit. 
- iubitule mai vrei una? Spune Mary fitoasa
- nu mai suntem împreună dar daca ai nevoie de sex sa ma cauți! Spune el zambind pervers
  Eu si restul fetelor ne dăm ochii peste cap si mergem sa ne antrenăm din nou . Acum băieții aveau de ales ce sa faca.  Ei insa au ales sa stea sa ne privească. Pe noi nu ne deranja pentru ca știam ca steigatele lor o sa le ajute pe fete . Pana se incalzeau fetele , eu decid sa merg si sa mai fac cateva tumbe si scheme pentru a vedea ce stiu sa fac. Voiam sa fac saritura cea mai grea din toată  gimnastica.  Știam ce înseamnă asta: saritura in aer trei roții peste cap , saritura , surub, roată ghemuita in genunghi si dupa ultimul pas de sfarsit..
-fetelor ! Vreau sa incerc wenter! Le spun eu
-stii bine ca cine a facut aia dupa a murit! Si băieți stiu asta! Toată lumea stie asta! Spun ele speriate
- nu se va intampla nimic! Spun eu sigura
Dar într-o fractinue se sacunde am plecat de langa ii. Si am inceput sal fac , in timo ce-l facea strigau
- va muri! Spun ele pe rand
Iar baieti erau deja speriati . Execut tot iar la ultima roata cea mai periculoasa o reușesc sa o fac. Eram fericită.  Baietii se uitau toți la mine la fel si fetele . Antrenorul nici nu clipeste. Eram a doua persoana care a reusit această saritura fara sa mor s-au sami rup ceva. Nimeni nu mai scoate nici un cuvant. Am ramas asa pana a venit antrenorul la mine
-Domnisoara Tara! Sunteti minunata, aceasta executie frumoasă si periculoasă pe care ați facut o este perfecfa. Sunteți o minune pentru acest liceu aportiv. Spune el mandru de mine
Baietii auzind asta au vebit la mine si m-au aruncat in sus iar fetele au fugit la mine sa ma felicite si sa se asigure ca sunt bine. Eram foarte fericită. Plangeam de fericire
-Domnisoara Tara ! Am facut rost de o filmare de pe camerele de supraveghere si aș vrea sa te intreb daca esti deacord sa o trimit la facultatea sportiva pentru ați asigura un loc de pe acum.! Soune el mandru
- sunt de acord! Spun eu printre lacrimi .
    Se termină orele pentru antrenamente si baietii au decis sa deie o petrecere in cistea mea si a lor si a fetelor la Marco acasa. Am acceptat si am plecat acasa ca sa pot sa ma pregatesc  si le-am dus si pe fete acasa cu masina. Mama si tata erau plecati pana de craciun asa ca puteam linistită sa merg. Am facut un dus si m-am schimbat in haine de casa si dupa am mers sa imi invat si să-mi fac temele. Sunt destul de deșteaptă si le termin repede. După ma duc sa mănânc ceva si sa ma uit la televizor. Era deja ora 15:30 iar la 18:00 trebuia sa fiu la petrecere.
     Am plecat si mi-am ales ales ceva putin mai comod decât o rochie .
Tara:

Tara:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mya:

Eliza:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eliza:

Eliza:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.





Va rog nu uitați sa votați! Fiecare vot contează!

POVESTEA UNEI ADOLESCENTE / Volumul 1Where stories live. Discover now