H12- de eerste ronde/mijn ijs-

566 11 1
                                    

De volgende dag...

Pov Diana:
Ik word wakker en ik zie dat Dylan nog slaapt. Ik staar hem aan en ik kijk dan naar zijn sixpack. Door het staren heb ik niet door dat hij al wakker is. 'Goeiemorgen baby mama.' Ik schrik waardoor ik bijna uit bed val, maar Dylan kan me nog net tegen houden. 'Als je een geblesseerde baby mama wilt , dan moet je dat zeker nog eens doen' zeg ik geërgerd. 'Sorry schat' zegt hij schuldig. Ik geef hem een kus en zeg 'geeft niks'. 

We staan dan op en we maken ons klaar. Ik doe mijn sportkleren al aan. 

Als we klaar zijn gaan we naar beneden en daar zie ik dat Emma en Genna hun sportkleren ook al aan hebben.

We gaan eten en na het eten gaan we nog wat verder praten in de woonkamer. 'Hoe gaan jullie eigenlijk kunnen deelnemen aan de wedstrijd als jullie hoogzwanger zijn' vraagt Jace. 'Voor de wedstrijd hebben we ons al 6 maanden geleden moeten inschrijven en de eerste ronde is dus ongeveer over een week. Twee weken daarna is de tweede ronde en de derde ronden is ongeveer 3 drie weken na de uitgerekende datum voor de bevalling. De vierde ronde is dan weer ongeveer 2 weken na de derde ronde en 2 weken later is de finale. Dus dat komt allemaal goed uit.' Zeg ik simpel. De jongens kijken ons verbaasd aan. 'Dus jij bent van plan om na je bevalling al meteen weer te gaan dansen.' Zegt Dylan met een opgetrokken wenkbrauw. 'Euhm... ja. Die zwangerschapskilo's gaan er niet vanzelf af gaan hè. Dat wordt dus trainen en dansen.' Zegt Genna nu ook met een opgetrokken wenkbrauw. Ik knik. 'Maar we hebben al genoeg tijd weggegooid, dus laten we gaan en boys jullie komen ook mee.' Zeg ik en ze kijken me vragend aan. 

We lopen naar de danszaal en daar leggen we uit 'Genna en ik gaan een soort van dance batlle doen en jullie moeten oordelen, onze ouders en nog wat vrienden komen ook.' Leg ik uit. Iedereen is erbij gekomen en we starten de muziek.

Dit is de dans☝️

Genna is haar eigen personage en Diana de gene met het zwarte haar in het filmpje.

De dans is niet zo lang, het is ook maar een soort opwarming. Iedereen zei dat het allebei even goed was en daarna vertrokken ze weer. Daarna zijn we echt beginnen oefenen voor de dans en de jongens zijn blijven kijken, maar nu van in de zaal zelf.

6 dagen later...

De dagen zijn voorbij gevlogen. We hebben Elke dag minstens 2 uur geoefend. Vandaag is het de dag van de eerste ronde. 

We zijn nu op weg met een bus voor ons pack dat mee gaat, naar de eerste ronde van de wedstrijd. Natuurlijk zitten we ook in een party bus en staat de muziek heel luid. We zingen luidkeels mee en lachen ons kapot. 

Uiteindelijk komen we bij het gebouw aan lopen we naar da kleedkamer. Maar eerst voor we naar de kleedkamer gaan zegt Dylan tegen me 'heel veel succes, ik weet zeker dat jullie door gaan zijn en doe voorzichtig. Ik wil niet dat er iets met je gebeurd. Ik hou van je.' En geeft me een kus. 'Bedankt, we gaan knallen en er zal niks gebeuren. Hou ook van jou.' Antwoord ik hem. We lopen naar de kleedkamers en kleden ons om.
Dansoutfit:

 Dansoutfit:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
The alpha's bad girl mate {voltooid✔️}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu