"GODT NYTTÅR"

82 1 0
                                    

"Siste frokost i 2014 da", sier jeg og tenker over hvor fantastisk år dette har vært! Jeg har fått verdens beste bestevenn, som er i Spania akkurat nå så har ikke snakket med henne på over en måned:/ og jeg har nå verdens beste kjæreste!
"2015 kommer til å bli amazing!", Sier Ashton med munnen stapp full av pannekaker. Vi ler litt av han siden pannekakene tar hele plassen i munnen, så man nesten ikke kunne høre hva han sa.

"Hva skal du gå med?", Spør Michael og tar hendene rundt midjen min, elsker når han gjør det! "Jo uhm, jeg tenkte å ha denne", jeg tar opp en svart, tettsittende kjole som glitrer. "Perfect", sier Michael og smiler. "Hva skal du ha på?", Spør jeg. "Uhm", Michael går mot klesskapet, han tar frem en t-skjorte og rynker på brynene. "Jeg finner" sier jeg og et smil kommer opp på ansiktet til Michael.
Jeg finner frem en hvit skjorte, et svart slips og en svart bukse. "No problem" smiler jeg og Michael trekker meg inntil han. Leppene hans treffer mine. "2015 kommer til å bli bra", smiler han fornøyd og fletter denne ene hånden sin i min. Og vi går ned.

Michael's synspunkt:
Meg og Lauren setter oss ned i sofaen der hele gjengen sitter fra før. "Kommer det flere i dag?", Spør jeg, "uhm nei, egentlig ikke", ler Calum. "Vi har ikke venner skjønner du", ler han. "Eyy Calum! Men alle er opptatte", sier Ashton og ler. Jeg går på mobilen og inn på YouTube, vi har ikke fått så mange seere på videoene våre så kanskje vi bare skal gi opp?.. Vi får se hva som skjer.

"Hva gjør du?", Spør Lauren og tar hånden rundt skulderen min (sånn skjekketriks der gutter later som de gjesper og tar hånden, rundt på film). "Neeh, YouTube", sier jeg og skrur av telefonen. Hun ser på meg med de nydelige øynene hennes, jeg lener meg ned og hun kysser meg.
Calum plystrer og vi trekker oss fra hverandre. Jeg ser bort på han og han gliser og ler litt. "Vær grei da, de er jo så søte", sier Ashton med baby-stemme. Lauren tar noen sukker fra skålen og kaster de på Calum, Ashton og Luke. "Hva gjorde jeg?", Spør Luke med en overraskende stemme, "neh du bare fortjener det", ler Lauren. "Takk", sier han og forsvinner tilbake inn i telefonen sin. Lauren bruker ringen jeg ga henne, det gjør meg virkelig glad! Jeg har på min, men at Lauren faktisk likte den betyr mer enn noe annet!

Lauren's synspunkt:
"Michael", roper jeg og ikke lenge etter kommer han inn, "yep", svarer han og klemmer meg bakfra. "Kan du kneppe glidelåsen på ryggen", spør jeg og smiler til han i speilet, han smiler tilbake og knepper, han tar også smykket mitt på. "Du ser nydelig ut", sier han og smiler. "Tusentakk", sier jeg og kysser han. "Du er ikke så verst du heller", sier jeg og smiler, han kysser meg nok en gang og jeg kan føle at han smiler.

"Hva er det til middag?", spør Michael i det han setter seg. Alle guttene er freshet opp og klar for 2015. "Det er pinnekjøtt", sier Ashton og setter ned pinnekjøttet.
"Er det dere som har laget det?", Spør jeg, "øh uhm jah", stammer Luke og ser bort på Ashton. "Uhm jah", sier Ashton seg enig med Luke. "De bestilte det", sier Calum og ler. "Calum", sutrer Luke og Ashton. "Det var hvertfall godt", smiler jeg. Meg, Michael og Calum begynner å le av de og de begynner å le også.

"Tid skal vi gå ut?", Spør Michael med en ivrig stemme. "Uhm 12?", Spør Ashton med et usikkert blikk. "Med alt det fyrverkeriet jeg kjøpte, må vi nok gå ut litt før", ler Calum. "Klokka er jo bare 9:00pm, men vi kan vel gå ut å ta noe som bare står på bakken" foreslår jeg og vi går ut.

"Ææææ", roper Ashton i det en grisehyl kommer mot han. Jeg bryter ut i latter og ler så mye at jeg må sette meg ned på knær, "hva er det?", Prøver Michael å si, men han begynner å le han også. "JEG FIKK DET PÅ FILM", roper jeg og ler så det gjør vondt i magen. Ashton ler litt, og skriker enda en gang da det kommer noe annet mot han.

Vi sitter på en benk med vær vår stjernerap/stjerneskudd. Michael tar sin inntil min og det kommer 2stk på min "Mikey", sier jeg og gjør det samme på hans.

3... 2... 1... "GODT NYTTÅR" roper vi og rakettene suser til værs. "Jeg elsker deg", sier Michael og før jeg rekker å si noe kysser han meg og jeg kysser selvfølgelig tilbake! "Jeg elsker deg også", sier jeg og gir han en lang klem. Så gir vi klem til resten av gjengen og ser på alle de fargerike rakettene.

Hei da var to nye deler ute:) håper dere liker de, og hvis dere har noen ting jeg kan bli bedre på gjerne kommenter!
Håper dere hadde en fantastisk nyttårsaften og jeg ønsker dere et GODT NYTTÅR! Xoxo Christine.

Min bror's bestevennWhere stories live. Discover now