"Kom da lillevenn"

65 2 0
                                    

Jeg hører at noen kommer subbende ned trappen. Michael! "Hey", sier han og setter seg ved siden av meg.

"Hvorfor gliser du så?", spør Michael og ser bort på Luke. "Jo, du vet at jeg har rom ved siden av deg", svarer Luke og ler, "pluss at Lauren var så usikker og rar når hun kom ned i dag", legger han til.
Først skjønner Michael det ikke, han sitter som et spørsmålstegn, Luke ler litt av han og da ser det ut som han skjønner det "å", sier Michael og ler nervøst. "Å", etterligner Luke nok en gang. "Slapp av, skal være stille", sier han og smiler.

"Stille om hva?", spør Ashton. "Hæ?", sier vi i kor fordi det er sikkert en time siden vi snakket om det. "Jo jeg har vært våken en stund og overhøre Luke sa "skal være stille", "å uhm, jo" stammer jeg. "han så at.... Vi knuste en vase, igjen", sier Michael og ler. "Oja ok", sier Ashton som er ganske lettlurt. Jeg må holde meg for munnen får å ikke le.

"Kom da lillevenn", sier Michael og drar meg på fanget sånn at jeg ligger med hodet på fanget hans.
"Hvor er egentlig Calum?", spør Luke når episoden av family guy er ferdig. "Uhm har ikke sett han siden i går", "Calum!" Roper Ashton. Ikke noe svar. "Jeg sender han en melding", sier Michael og drar frem telefonen, siden jeg ligger på fanget hans kan jeg se alt, den siste meldingen var til "mamma" der det sto "God jul, kjempe glad i deg". Aww.
På meldingen står det "Calum, hvor er du og hvorfor sa du ikke i fra?". "Sendt" sier Michael, og vi ser videre på tv'en.

"GOOD MORNING", roper Calum og kommer inn med hvertfall 5 stapp fulle poser.
"Hvor var du?", sier Luke og hopper bort til Calum og stjeler fra han en av posene. "Fyrverkeri?" smiler Luke øre til øre. "Yep, og godteri" svarer Calum og går med posene bort til kjøkkenet.

Vi bare spoler bort til Nyttårsaften ---->

Min bror's bestevennTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon