"Jeg elsker deg" del 2

106 1 0
                                    

(Det er fortsatt Lauren's synspunkt)
Jeg begynner å le, le så det gjør vondt i magen. "Hva?", Spør Michael og prøver å ikke le med. "Nei, det var bare ansiktet ditt når du fikk gaven av Luke", får jeg så vidt frem mellom latteren, da ler Michael også, "ja ditt da når du fikk din av Luke", ler han enda mer.
"I know you would like it", sier Luke som braser inn døren, det kommer et lite skrik fra Michael, som får meg til å le enda mer.

"Skal jeg eller du gi først da?", Spør Michael spent. "Du først", gliser jeg og setter meg ned i sengen, Michael går og henter gaven sin som ligger inni en sokk, jeg ler litt for meg selv. Når Michael setter seg ned kjenner jeg spentheten krible. Han gir meg gaven som er firkantet. Jeg kjenner på den, jeg ser opp på Michael og gir han et skikkelig tenkeblikk som han flirer litt av. Jeg tar av gavepapiret, og det er en eske.

Jeg åpner esken og der er det en nydelig ring der der står en M på, Michael rekker opp sin finger med en samme ring som meg, men med en L på. Aww. Jeg studerer den og de er laget av ekte sølv! "Michael" sier jeg og må tørke bort en tåre, jeg er en som gråter veldig lett. "Lauren", sier han og gir meg en lang og god klem.

"Min tur da", smiler Michael og jeg kunne sett på 1mils avstand at han var spent, haha. Jeg hopper opp av sengen og går bort til bagen min der jeg har gjømt den. Michaels fjes lyser opp, og han setter seg mer rett i ryggen. Jeg gir han pakken og han kjenner og vender på den, jeg må le litt. Han har et skikkelig søtt tenkefjes.

Michaels synspunkt:
Det er en firkantet boks, den er ganske stor. Jeg åpner pakkepapiret, så en boks så enda et pakkepapir, mens jeg står her og åpner, kan jeg se at Lauren prøver å la være å le.

Når jeg er ferdig med å åpne alle eskene og papirene, ser jeg en konvolutt. Jeg åpner den og det er først en lapp der det står "Den er på en måte fra Harry også fordi han holdte på å drepe meg når jeg sa at den bare var fra meg", Harry har alltid likt meg hahaha, jeg måtte le litt. Og jeg begynner å åpne konvolutten. "Lauuuuuuren" roper jeg, og mitt indre barn kommer ut, så jeg løper rundt på gulvet og hopper opp og ned. Hun ler og smiler fornøyd. "Et 500kr gavekort på musikk butikken", sier jeg og hopper opp og ned. "Nå har jeg endelig rå til den gitaren", gliser jeg og ser nok helt gal ut, fordi Det ser ut som om Lauren skal le seg i hjel!
"Tusen takk", sier jeg og kysser henne på leppene.

Hun kysser tilbake, og det går over til klining. Jeg drar av henne t-skjorten og hun drar av min. Tungene våres leker, og hun drar av meg pysjbuksen min, og jeg drar av hennes. Vi står bare i undertøyet, så vi slenger oss ned i sengen.

Laurens synspunkt:
Han drar av meg BH'en, og tar hånden på den ene. Det gjør litt vondt, men sier ikke noe.
"Er du klar?", Spør Michael, jeg nikker og .....

(Litt kleint å skrive om sånt haha, så ja..)

Neste morgen~

Michael sover ennå, stakkars liten, sliten etter i går, små ler jeg for meg selv.
Tenk hvis noen hørte oss? Et lite panikk gikk gjennom kroppen min, hvis noen hørte det er det nok Luke. Fordi Michael og Luke har soverom oppe, altså inn neste dør, mens Calum og Ashton har soverom nede.
Jeg finner fram mobilen og går inn på Facebook, og som alltid er Luke pålogget:
(Som dere sikkert skjønte i et av de andre kapitlene skriver de annethvert.)

-hei, (Lauren)
-hei svare Luke
-skjer
-neh ingenting, du?
-våknet nettopp
-sover Michael?
-jepp, uhm tid sovnet du i går?
Han bruker lang tid med å svare, prikk prikk prikk
-uhm vet ikke 01:00 tiden kanskje? Hvorfor det?
-neh ingenting
-ååå😏
Luke brukte "pedo" smiley'en, skjønte han det siden jeg spurte??
-må gå, sier jeg fort og slår av mobilen.
Jeg kan høre Luke le gjennom veggen😳 "pling" kommer det fra mobilen og det er en melding fra Luke der det står "woop woop". Grr.

Michael sover enda, så jeg går ned til stuen der selvfølgelig Luke sitter.
"Hvor er Ashton og Calum", spør jeg og later som ingenting, "de sover enda",svarer Luke og ser på meg.
"Woop woop", gliser han, "hva?", Sier jeg som om jeg ikke visste hva han snakket om. "Hva?" Etterligner han meg og gliser.

Sorry for en dårlig slutt på kapittelet hahah, men visste ikke helt hvordan jeg skulle slutte det.
Det kommer ny del snart:)
Btw godt nytt år!!

Min bror's bestevennOnde histórias criam vida. Descubra agora