"Gøy med matte da?"

179 3 1
                                    

Michael's synspunkt:

"Tenk at du fikk jobb som lærer", ler Ashton "Og for Lauren", legger han til. "Jaja, dere skal jo også jobbe da! Vi trenger jo penger til stuff", sier jeg og dulter borti Ashton. "Og Lauren er jo bare et pluss da" gliser jeg ertende bort på Ash, så ler vi begge. "Men kan du hjelpe Lauren med matte?" spørr Ashton etter en stund, "jadda", svarer jeg.

Lauren's synspunkt:

Timen har startet og Michael kommer inn. Michael, min brors bestevenn! Jeg har alltid hatt følelser for Michael, Michael han med de perfekte øynene og de fyldige leppene, og når han spiller gitar! Ashton, Michael, Calum og Luke har just started et band: 5 Seconds Of Summer/5SOS. De har ikke fans enda da, men de kommer nok snart! Og da vil nok alle ha Michael!

Timen er ferdig og Michael kommer mot meg, han setter seg ned foran meg og sier "jeg hørte du synes at matte er litt vanskelig, vil du.. ehm.. være med ut etter skolen så kan jeg hjelpe deg?" spurte han, "Ja, møtes på pizza hut?" svarer jeg, kanskje litt for entustiastisk, "jeg henter deg" sier han, og vi går ut sammen.

Skolen er endelig ferdig! Det er fredag som betyr juleferie! Selvom det er juleferie er det ganske varmt her i Australia.
Jeg står på parkeringsplassen og venter på Michael. Der kommer han og jeg hopper inn i bilen.

Vi sitter på pizza hut og Michael bestiller en pizza. Pizza? jeg trodde vi skulle gjøre matte? Kelneren kommer med pizza'en og sier "dere var et søtt parr", jeg kjenner at jeg rødmer. "Vi er ikke kjærester" sier jeg og ler. "min feil", sier kelneren og ser på meg som om jeg hadde lyvd.
"Skal du til 5SOS hytta etter på?", spørr jeg når vi har spist ferdig (ja de har en egen hytte der de spiller inn sanger osv) "Ja, du kan vær med? Siden vi ikke fikk gjort noe matte nå" ler han, "sure" svarer jeg og så går vi.

5SOS hytta er så stor! Og fin! Jeg elsker å være her, og i tilegg er Michael her mye. "Heyyy", sier Ashton med en øl i hånden, jeg må le litt. Michael går å henter noe i skapet på kjøkkenet og begynner å gå mot trappa og vinker til meg at jeg skal komme. Jeg skal til å gå opp det første trappetrinnet da Ashton sier "Ikke no klinings, ellernoesånt!" da snur Michael meg rundt, holder meg på rumpen, trekker meg til han og lener seg ned for å kysse meg, men stopper 2mm fra munnen min. Så snur han seg rundt og gliser bort på Ashton, som nå satt ølet i halsen. "Slapp av! Matte" sier jeg og forsvinner opp.

Jeg setter meg med pulten til Michael, og like etter drar han en stol og setter seg ved siden av meg. "Here we go".
En time senere:
"Hater matte!" Roper jeg og slenger meg ned i sengen til Michael, den er så myk!
"Håper det var greit for deg", sier Michael og slenger seg ned ved siden av meg. "Hva mener du?", spør jeg og vrir meg sånn at jeg ligger på siden, og ser på Michael. "Jo, at jeg gjorde dette", sier han, trekker meg nærmere og tar meg på rumpa, og skal til å kysse meg.
"Lauuuren!" Roper Luke, som nå står over meg. Jeg ligger i sengen til Michael, men alt var en drøm, en fantastisk drøm! jeg reiser meg opp, og jeg går bare i en mage-topp og en string-truse. "Gøy med matte da?", spør Luke og jeg ser at han ser på meg fra topp til tå, koselig. "Kjempe", sier jeg og går mot badet.
Men vent litt, når jeg la meg i går lå jeg i toppen og buksen! Hadde jeg tatt den av i søvne? Michael?

Jeg tar det lange, bølgete håret mitt opp i en høy hestehale, ordner mage-toppen og drar på meg den svarte buksen. Så tar jeg turen med til stuen. Der sitter Luke, Calum og Michael. "Hvor er Ashton", spør jeg "badet, fyllesyk", ler Calum. "Jaja daså" ler jeg og setter meg ned i sofaen mellom Luke og Michael. Luke trekker meg nærmere han og visker "Nice butt babe", og ler. Luke er alltid sånn, små frekk og ertende. jeg setter meg lengre vekk fra Luke og plutselig satt jeg på fanget til Michael. "Hey", sier Michael og klemmer meg. Jeg kjenner at jeg rødmer. Da braser døren opp og Ashton kommer svingende inn, "Lauren?", Spørr han og legger seg over puffen. Og jeg sitter visst på fanget til Michael enda, så jeg reiser meg opp fra sofaen og går bort til Ashton. "Kom så skal jeg hjelpe deg, med å komme over hangoveren" sier jeg og tar med meg Ashton til kjøkkenet...

Hei dette er da første del, håper dere liker den! Hvis dere har noen ønsker gjerne kommenter:)
Xoxo Christine

Min bror's bestevennHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin