'BANA DOĞRUYU VERME'

594 73 61
                                    

Elena önündeki parşömene birkaç şey çiziktirdi, bugün dersler iptal edilmişti ama önceki günün ödevlerini bitirmemişti. Hogwarts'ta bir sessizlik havası hakimdi, işlenen cinayet faaliyetleri durdurmuştu. Böyle giderse ve suçlu bulunamazsa okul kapanma tehlikesiyle baş başa kalacaktı.

  O zaman Marvolo yetimhaneye geri dönmek zorunda kalır, dedi içinden yoğun bir üzüntüyle. Tom'un mutlaka bir şeyler yapmaya çalışacağını biliyordu, büyük ihtimalle bunun olmaması için katili bulmaya çalışacaktı. Peki... kızı öldüren oysa ne olacaktı?

  Suçu bir başkasına yıkacaktı.

  "Hadi ama," fısıldadı. "Birini öldürmüş olamaz..." Gryffindor ortak salonunda öğrenci yoktu, herkes yatakhanelere çekilmişti. Bluove göz ucuyla saate baktı, neredeyse gece on birdi.

  Üç saati kalmıştı. Karar verebilmek için yalnızca üç saat...

  Pekâlâ, diye söylendi zihninden.  Okulda bir katil olmasına rağmen Marvolo beni havanın karardığı bir vakit ıssız bir yere çağırıyorsa bu cinayet zanlısından zerre kadar endişelenmediğini gösterir... Kızın gözleri kısıldı, daha önce bu nasıl da aklına gelmemişti? Düşünmeye devam etti; Öte yandan benimle görüşmek istiyorsa, öldürülmeyeceğimden de emindir. Bu ne demek oluyor? Resmen suçlunun kendisi olduğunu ima ediyor!

  Dişlerini sıktı. Öfkeliydi, önce kendisine, sonra Marvolo'ya. Hızlı bir hareketle telefonunu çıkardı ve BMP'yi açtı.

  SILENTSCREAM: Gelmiyorum.

  SILENTSCREAM: Ne planladığını biliyorum, ve kesinlikle gelmiyorum.

  Dudaklarını birbirine bastırdı. Riddle onu bir tehdit olarak görmeye başlamıştı, hakkında bir şeyler bilmesinden rahatsız oluyordu. Üstelik şimdi Silent Scream onun Ravenclaw'lu kızı öldüren kişi olduğunu tahmin ediyordu. Onu ortadan kaldırmanın en iyisi olacağı kararına varmıştı, evet... Elena'nın işini bitirecekti. Amaç, kim olduğunu öğrenmek bile değildi.

  SILENTSCREAM: İstediğin gibi o Elena adlı kızı şikayet et, umrumda değil. Zaten elinde kanıt da yok, kimse sana inanmaz ve ben de kendimi suçlu hissetmem.

Görüldü✔✔


  SILENTSCREAM: Herhangi bir şey demeyi düşünmüyor musun?

  TOMRIDDLE: Sadece seni görmek istiyorum, Silent Scream. Konuşmak istiyorum, oyun oynamıyorum.

  Elena başını geriye attı ve dudağını ısırdı. Böyle yapmamalıydı... yumuşak sözlerle onu kandırmamalıydı. Biliyordu, yalnızca çıkarlarına göre hamlelerde bulunuyordu genç oğlan.

  SILENTSCREAM: Hayır, Marvolo. Eğitim gördüğümüz okulda bir katil var ve sen gece gece koridorda biriyle buluşmaya hiç korkmuyorsun, üstelik bu kişi daha bir gün önce şüpheli olmakla suçladığın kişiyle aynı.

  SILENTSCREAM: Zaten başından beri benim o öğrenciyi öldürmediğimden eminsin.

  TOMRIDDLE: Evet, eminim.

  TOMRIDDLE: Ama sen bir şeyden emin değilsin, yanılıyor muyum? Zihninin köşelerinde gezinen şüphe kırıntılarını saklamana gerek yok.

  SILENTSCREAM: Bunu fark edeceğimi anlamalıydın... Evet, cinayeti işleyenin sen olabileceğin fikrine kapılıyorum. Fakat dediğin gibi, emin değilim.

  SILENTSCREAM: İnanmak istemiyorum böyle bir şeyi gerçekleştirebileceğine.

  SILENTSCREAM: Ne olur Marvolo, sen olmadığını söyle. Onun sen olmadığını de bana.

  TOMRIDDLE: Bunu dersem gerçekliğini kabul edecek misin sanki, Silent Scream? Her zaman yalanlarla seni kandırdığımı belirtiyordun, şimdi ne değişti?

  SILENTSCREAM: Hiçbir şey değişmedi.

  SILENTSCREAM: Yine de reddetmek istiyorum, bunu duymaktan korkuyorum. Bana doğruyu verme Marvolo, sadece huzurlu olmamı sağla... Her zamanki yalanlarınla kandır beni.

  TOMRIDDLE: Ah, Silent Scream... Çok zayıfsın. Ve fazla narinsin... katlanamayacağım kadar.

  TOMRIDDLE: Gözlerinin önündeki perdeyi kaldırmayı arzulardım, fakat ne yazık ki bunu yapamam. Zira ancak şu anki durumunda seni avuçlarımda tutabilirim.

  TOMRIDDLE: Seni sadece bu şekilde susturabilirim.


  TOMRIDDLE: Seni sadece bu şekilde susturabilirim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


▪▪▪▪▪▪

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

▪▪▪▪▪▪

Pekâlâ, yine son anda duygularıma yenik düştüm ve neredeyse Marvolo'nun isteğine göre konuştum...

Kurgu nasıl gidiyor sizce? İlk başta tamamen Texting içerikli olmasını düşünüyordum ve öylesine yazmaya başladığım bir kitaptı, ama şimdi işler ciddiye bindi gibi. Etiketlerde de yükselmişiz bu arada :)

Yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın lütfen.

SILENT SCREAM ~TOMENA TEXTING~Where stories live. Discover now