jealousy

418 39 8
                                    

okuldan sonra hendery bir kaç işinin olduğunu ondan önce onlara gitmem gerektiğini söylemişti. ben de memnuniyetle kabul ettim. eve gelince kendimi koltuğa atsam da aklıma gelen fikirle ayaklanmıştım. bir aradayken her zaman hazır şeyler yiyorduk. ben de yemek yapmaya karar vermiştik. evde olan malzemelerle bir şeyler yapmaya karar vermiştim. pesto sosu gördüğüm için pesto soslu makarna ve ton balıklı salata yapmaya başladım. iyi bir ikili olur muydu bilinmez ama denemekten zarar gelmezdi.

bir süre sonra tüm yemekleri bitirmiş şarapla şahlandırmıştım ortamı. hava kararırsa mum da yakardım romantik bir akşam yemeğine dönüşürdü. açılan kapıyla ayaklanmıştım. tanıdık kokunun aksine daha çok şeker aromalı bir koku geliyordu.

"sevgilim.~"

karşıma çıkan sarı saçlı seksi beden, bana aşağılayan gözlerle bakmıştı. bakışları evde geziniyordu. tanıdık bedeni bulamayınca beni hedef haline getirmişti sanki. hendery'nin ondan sonra gay olduğunu ve bana kadar düştüğüne dair şeyler sıralıyordu. eli boynumdaki kolyeyi bulduğunda elini ittim.

"sana da mı kolye aldı? klasik hendery."

ağzında gevelediği şeylerden sonra elleri dolu bir şekilde hendery içeri girmişti. karşımdaki kadına bağırıp çağırıyordu. burada ne işi olduğunu soruyordu. bir süre sonra kapı çarpma sesiyle kendime gelmiştim. bana sarılan bedeni kendimden ittim. bana anlamsız bakışlar atıyordu.

"ona da mı kolye aldın?"

kafasını olumsuz anlamda sallasa da çok kıskanmıştım. utanmasam ağlardım bile kızın önünde ama kendimi tuttum ağlamamak için. konuşmak için dudaklarını araladığında onu durdurdum.

"o gün partide o da vardı. onu kıskandırmak için beni öptün değil mi? belki de onu kıskandırmak için benimlesin.."

gitmek için yeltendiğimde bileğimden tutmuştu. dudaklarımızı birbiriyle buluşturduğunda çırpınsam da yelkenlerim anında suya düşmüştü. belime attığı eliyle ona daha çok yaklaşmıştım.

"kıskandın biliyorum ama benim onunla olan ilişkim romantik bir şey bile değildi.. seninle olan şey çok başka, lütfen öyle şeyler söyleme bir daha."

Merhaba,  birazcık uzattım bölümü. Daha fazla fikir aklıma gelmiyor bu hikaye hakkında bir kaç bölüme sonlanabilir.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 07, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

french kisses • yangderyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin