Dormitorul ei

15 0 0
                                    

Priveşte puţin, admiră cee ce vezi, atinge, dar nu prea tare, nu vrei sa laşi urmele degetelor tale pe pielea atât de fină şi de frumoasă. Trage puţin aer în piept şi nu spune nimic, doar lasă să se întâmple, lasă-ţi acţiunile să fie ghidate de pasiune şi de privirile ochilor în care te oglindeşti.

Foloseşte-ţi buzele ca să atingi pielea perfectă, sărută scurt unde pielea este fină şi subţire, nu este nevoie de nimic mai mult ca să simţi printre săruturi fiorii ce trec prin corp. Apasă mai tare săruturile peste piept, doar aşa poţi simţi mai intens cum îicreşte pulsul şi intensitatea respiraţiei.

Mai repede, şi mai repede, mai apăsat, auzi ce faci? Cum suflul ei se schimbă şi începe să geamă uşor doar din atât? Uite ce putere ai acum, cum se lasă vulnerabilă alunecând printre braţele tale. Merită mult, merită să se simtă bine, dar mai las-o puţin să aştepte, să o faci să dorească şi mai mult.

Continua să îţi mişti buzele, dezmiardă-i sânii rotunzi, uite-i cum se mişcă apăsat la atingerea ta. Uite cum i se lasă abdomenul în jos şi cum respiră sacadat, iar dacă ridici puţin privirea o să vezi cum micile gemete de plăcere se strecoară printre buzele ei uşor crăpate.

Descoperă-i puţin abdomenul, uite punctul acela de deasupra şoldului care o face să se mişte de plăcere. Încolăceşte-ţi mâinile de ea şi păstreaz-o lângă tine, ultimul lucru pe care ai vrea să îl simţi este cum căldura ei se îndepărtează de tine. Pare că arde în mâinile tale, iar privirea ei parcă îți ordonă să mai cobori.

Ai văzut vreodată nişte coapse mai frumoase? Uite cum săruturile pe care le laşi pe ele lasă un mic tremurat în urmă şi creşte nerăbdarea. Uită-te la ea, buzele mai devreme crăpate acum sunt muşcate, iar printre dinţi se ascund note joase de plăcere.

Foloseşte-ţi limba şi gustă-i interiorul coapselor. Pot fi puţin sărate, dar e vina ta. Te-ai jucat aşa mult, iar ea a transpirat sub atingerile tale şi gândurile care anticipau ce avea să se întâmple.

Ce gust are? Nici nu poţi asemăna cu ceva. Este gustul ei, gust de iubire, de dorinţă, de pasiune, de frenezie. Gustul ei te drogrează şi te duce în universul în care doar ea există, nimic altceva. Patul din dormitorul ei şi stelele care se formează pe cer.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 06, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ConcepteWhere stories live. Discover now