Deel 12 - Schuldgevoel

1 0 0
                                    

Dromerig staar ik naar het plafond van de slaapkamer. Ik glijd met mijn hand over het zachte linnen van het beddengoed. Ik kan haast niet geloven dat 10 minuten geleden Riley hier nog lag. God Nien, wat ben je aan het doen?

Na onze zoen gisteren hebben we nog een tijdje op het strand gelegen, tegen elkaar aan; ik lag op zijn borst en hij had een arm om mij heen gelegd. Ik was zo gelukkig in dat moment. De laatste keer dat ik ook maar iets van geluk had gevoeld voelde zo lang geleden. We hebben nog een paar keer gezoend, waarna we besloten terug te gaan. In de auto was ik in een roes door deze avond. Riley had zijn hand weer op diezelfde dij gelegd. Daar had ik mijn hand weer bovenop gelegd. Ik had mijn raam opengedraaid en een licht briesje blies in mijn gezicht. Luisterend hoe de auto over het asfalt rolde, reden we naar de camping, met de laatste zonnestralen van die dag in ons gezicht. Ik wilde dat deze avond nooit voorbij zou gaan.

Helaas kwamen we uiteindelijk op de camping aan en Riley hielp me naar de stacaravan. Op de veranda greep hij mijn middel en duwde hij mij tegen zich aan om mij nog een laatste zoen te geven, dacht ik. Vervolgens draaide hij de deur open en liet hij mij naar binnen, waarna hij zelf, tot mijn verbazing, ook naar binnen stapte. Hij duwde me tegen de muur aan en begon me weer te zoenen, eerst op mijn mond, daarna in mijn nek, waarna zijn lippen mijn mond weer vonden. Een vlaag van lust kwam over me heen. Zijn hand gleed onder mijn jurkje en vond mijn billen, waar hij ligt in kneep. "Is dit oké?" Vroeg hij terwijl hij mijn nek zoende. Ik knikte toestemmend, waarna hij me optilde en op tafel zette. Hij trok mijn jurkje over mijn hoofd, waarna hij even de tijd nam om me in mijn roze kanten bh en slipje te bekijken. "Fuck." Zei hij verwonderd, waarna hij met lust in zijn ogen weer dichterbij kwam. Ik schokte bij zijn volgende aanraking op de naakte huid van mijn middel. Hij tilde me op en bracht me naar de slaapkamer, waar hij me zachtjes op t bed liet vallen en zijn shirt uittrok. Mijn hart klopte van opwinding. Ik wilde hem, ik wilde hem uitkleden en ik wilde hem voelen. Hij zoende me opnieuw, terwijl hij met de stof van mijn slipje speelde. Ik voelde hoe hij met gemak het slipje naar beneden trok en hoe zijn vingers hun weg naar beneden vonden. Het voelde zo goed. Na een tijdje deed hij zijn riem los en ging zijn broek naar beneden. "Mag ik?" Vroeg hij nog, terwijl we beiden brandden van lust. Ik knikte toestemmend en hij ging zijn gang. Hij duwde me in het matras en na een aantal keer lagen we met een euforisch gevoel hijgend naast elkaar Hierna ben ik op zijn borst in slaap gevallen.

Nu is het ochtend en ik heb in tijden niet meer zo goed geslapen. Riley ging ontbijt halen en stond erop dat ik nog even bleef liggen. Het voelde gek om hem aan te kijken, wetend wat er gisteren is gebeurd. Ik voel me ook ergens schuldig, al weet ik niet zo goed waar dat vandaan komt. Maar tegelijkertijd voelt het zo goed en misschien zelfs een beetje vertrouwd.

La Vie en RoseWhere stories live. Discover now