38.BÖLÜM

12.3K 821 175
                                    

Fatma Nura yapması gereken hareketleri gösterip kum torbasına geçmiştim. Parmaklarımı sıkıp ilk yumruğu attığımda, Ahmet Eren kum torbasını tutup ikinci yumruğumu atmamı engellemişti.  Tek kaşımı kaldırıp bırakmasını işaret ettiğimde,

"Eldiven giy."

"Alışkınım ben bırak şimdi kum torbamı."

"Bırakmazsam..!!

"Bırakmanı sağlarım." dediğimde meydan okuyan bakışlarına aynı karşılığı verip ilk hareketi yapıp yumruğumu sallamıştım. 

Yumruğumdan kaçtığında bu iş hoşuma gitmeye başlamıştı. Kum torbasını tutmaya devam etmesi bu sefer tekme ile saldırma mı sağlamıştı. Bacağımı tuttuğunda diğer ayağım ile kendimi savunup ikimizinde yere düşmesini sağladıktan sonra hemen kendimi toparlayıp ayağa kalktığımda benden böyle bir hareket beklemediği için şaşırmıştı.

"Benimle kapışırken bir değil iki kez düşün. Ellerinden kurtulmak için her şeyi yaparım ve bu hareketleri istemsiz yapıyorum. Beynim aniden karar veriyor ve uyguluyor."

"Belli oluyor istemsiz yaptığın ayağını tuttuğum anda kendini düşürmek pahasına harekete geçtin. Canın acıdı mı?"

"Beni değil kendini düşün, çok canın yandı mı?" dediğinde hayran olduğum gülümsemesi yüzünde oluşmuştu. Kafasını olumsuz anlamada sallayıp box eldivenlerini almaya gittiğinde kaldığım yerden kum torbasını yumruklamaya devam etmiştim. 

Beni rahat bırakmayacağını anladığımda kapalı olan eldivenleri ona uzatıp yarım parmak eldivenlerimi almak için çantamın yanına ilerlemeye başladım.

Bir kaç yudum su içip eldivenleri elime geçirdiğimde rahatlayıp barfiks çekmek için demire ilerlemeye başlamıştı. Fatma Nur ellerini çırpıp abisinin yanına koştuğunda Ahmet Eren bana göz kırparak üzerindeki tişörtü çıkarıp demire tutunduğunda tüm kasları gözlerimin önüne serilmişti. 

Derin bir nefes alıp kum torbasını yumruklamaya başladığımda Ahmet Erende Fatma Nur'un bir demesi ile Barfiks çekmeye başlamıştı. Tüm kasları kendini yukarı çekmesi ile gerilip tüm ilgimi dağıtıyordu. Daha hırslı vurmaya başladığımda eldiven olmasına rağmen ellerim acımaya başlamıştı. Kendimi kaptırmış yumruk atmaya devam ederken Ahmet Eren kum torbası ile arama girmesi ile yumruğum havada asılı kalmıştı.

"Yeter bu kadar dikişlerini yeni aldırdın."

"Bitti mi barfiks çekme işin..!!"

"Bitti.

"Fatma Nur kaç tane çekti abin?"

"Kırk sekiz abla sana seslendi duymayınca bıraktı."

"Birde biz çekelim bakalım.

"Abla sende mi çekeceksin.?"

"Atmış yetmişi zorlarım bu yorgunlukla..!" dediğimde Fatma Nur ıslık çalıp,

"Abla video çeksem olur mu?"

"Olur..!!

"OLMAZ..!!"

"Of abi kime izleteceğim sanki..!!

"Çek hadi bende bizimkilere atayım uzun zaman oldu onlara video göndermeyeli."

"Hadi say bakalım..!"

"Bir..!!" dediğinde Ahmet Erenin gözlerinin içine bakıp kendimi yukarı çekip göz kırpıp bir deyip barfiks çekmeye başlamıştım.

"Atmış bir...!! Abla yeter bu kadar..!!" dediğinde demirden atlayıp kollarımı dizlerime dayayıp nefeslenmeye başladım. Nefesim düzene girdiğinde hadi bakalım.

Aşkı Sende Buldum (YAKINDA DEVAM EDECEK)Where stories live. Discover now