Del 3

1 0 0
                                    

Väl uppe bland sina familjemedlemmar och vänner så berättar hon endast om jason för sin bästa vän och hon menar på att Effy skulle ställa Jason mot väggen. Följande löd o det var det dem gjorde. Effy letade upp Jasons telefon nummer efter hon tagit bort de och skrev följande: " varför går du runt o kallar mig hora osv? Vad har jag gjort dig?" Vars han svar löd "jag vet inte vad du pratar om"
Snälla, tänkte Effy. Hela Bjärehalvön vet vad du kallar mig. Men hon ville inte förvärra saker så hon ignorerade det och gick vidare.

Efter detta var det full on party life. Effy festade mer och mer, hade bland annat sin första fylla, hånglade med massa killar och hade allmänt roligt. Vissa föll för henne, vilket verkligen inte var planerat men dessa killar stötte hon sedan bort lika fort igen. Ett förhållande? Nej nej dem vet hon nu hur dem slutar. Rädslan för att bli sårad fanns där hela tiden så hon höll sig till engångs hångel på fester där man ändå är packad, hon hade kontrollen. Tills hon började umgås mer och mer med en liten grupp vänner på 8 pers där en av dem var annorlunda. Tim, han var inte killen som Effy normalt tycker är attraktiv men de va ändå något med honom. Vilket såklart skrämde skiten ur henne. Denna grupp blev tajtare och tajtare och allt var väldigt bra tills två personer som egentligen inte riktigt gillade varandra kärleks förklarade sig själva till Effy. Kaos, ja. En av dem var speciella Tim och den andra va den kille hon hade som roligast med och såg som en vän. Men konstigt nog lät hon detta spinna vidare. Båda skrev om råd till effys andra bästa vän Issa om hur de skulle få Effy på fall, men inget av de funka. Hon sa ifrån att hon inte ville ha ett förhållande med någon utav dem och de blev lugnt. ett tag.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 01, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

I'm fineWhere stories live. Discover now