Där allt först tog sin vändning

3 0 0
                                    

Kärlek, fjärilar i magen, närhet var allt vad hon ville ha. Effy var kär i en kille en gång, eller ja hon trodde hon var kär för sådär ska väll inte kärlek kännas? Att vara tvungen till att starta en argumentation bara för att få prata o få uppmärksamhet från den personen hon hade gett hela sitt hjärta till.
Kvällen går och effy blir allt mer ångest full och rädd att det hänt något mellan dem. Något är fel. Han skickar inte de vanliga, han är kall. Hon frågar honom "du? Vill du sova hos mig inatt?" Vars hans svar var kallt "nej ska sova hos en kompis". Okej tänkte hon vad har hänt nu, vad har hon gjort för fel. En sömnlös natt stod nu på tur.
Dagen efter var hon irriterad och arg. Bara över en natt kände effy noll för honom. Jag skrev till min dåvarande pojkvän "vi måste prata kan jag komma förbi ditt jobb ikväll" då han svarade ja.
Kvällen kom och vi hade avslutat vårt förhållande i fred. Allt var bra, vi gjorde slut som vänner och ett gemensamt beslut. Hon mådde bra. Men vad hon inte visste var att allt från och med nu skulle gå som på början utav Helix på Liseberg.

I'm fineOnde as histórias ganham vida. Descobre agora