8

12 4 0
                                    

Εκείνη τη στιγμή άρχισα να τρέχω πήγα στο  πάρκινγκ του σχολείου και περίμενα τον Lex  να φύγουν με τη μηχανή.  Δεν ήθελα τίποτα άλλο το μόνο που ήθελα ήταν να  πάω πίσω στο ξενοδοχείο και να ηρεμήσω.
Δεν ξέρω τι Με ενόχλησε περισσότερο το Ότι μίλησε για τους γονείς μου ή ότι είδε την ταυτότητά μου.

______________________________________

   Ο Lex  ήρθε μετά από λίγο δεν μου μίλησε ούτε εγώ του είπα κάτι απλά ανεβήκαμε στη μηχανή και πήγαμε πίσω στο ξενοδοχείο.

Μόλις μπήκα μέσα στο ξενοδοχείο έπεσα στο κρεβάτι μου  έβαλα τα ακουστικά μου  και έκλεισα τα μάτια   ήταν το μόνο που χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή.

Αγγελος POV

Είμαι μαλάκας την έκανα να κλάψει είχα τόσα πολλά νεύρα και απλά ξέσπασα πάνω της δεν το ήθελα όμως.

<< πας καλά ρεε Αγγελε γιατί το έκανες αυτό ? >> μου είπε ο Ιάσονας

<<Το ξέρω ρε Έχω μετανιώσει απλά έχω τόσα νεύρα με τον Γιώργο που απλά ξέσπασα>> απολογήθηκα

<<Δεν είναι αυτό δικαιολογία και το ξέρεις η Κατερίνα δεν σου έφτιαξε σε τίποτα. Το ότι ο Γιώργος μπορεί να κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη μας δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό που έγινε τώρα. >> μου φώναζε η Μαρία.

Δίκιο έχει και εγώ έκανα βλακεία αλλά το υπόσχομαι  το έχω μετανιώσει.  Αλλά αυτή τη στιγμή κάτι άλλο  με απασχολεί τι ήταν αυτά στο χέρι της. Έμοιαζε τόσο πολύ με τατουάζ που κάνουμε εμείς που είμαστε στη συμμορία. Ειναι σαν το δικό μου πατημασιές λύκου στο καρπό ακριβώς στο ίδιο σημείο. Δεν γίνεται να είναι σε  μία συμμορία θα το είχαμε καταλάβει, θα είναι μάλλον κάποια σύμπτωση τίποτα άλλο.  πρέπει να σταματήσω να το σκέφτομαι. Αλλά   ήταν φτερά αγγέλου , μόνο μία ομάδα ξέρω που έχει τέτοιο τατουάζ δεν γίνεται να είναι μαζί τους. Τέλος πάντων

<<Αύριο που θα τη δω στο σχολείο θα της ζητήσω συγγνώμη είστε ευχαριστημένοι>> τους  ανακοίνωσα

Όλοι με κοίταξε με ένα χαμόγελο και κούνησαν το κεφάλι τους θετικά.

Έτσι φυγαμε από το σχολείο και πήγαμε στην αποθήκη.

Κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο τις μηχανές μας και μπήκαμε μέσα. Όπως συνήθως ο Γιώργος δεν ήταν εκεί και με έκανε περισσότερο νευριασμένο.

<<Που είναι πάλι Μπορείτε να μου πείτε>> φώναξα στα παιδιά που ήταν μέσα.

Όλοι με κοίταζαν φοβισμένη αλλά κανένας δεν μου μίλαγε κανένας δεν ήξερε πού ήταν ο Γιώργος.

Try me 💫Where stories live. Discover now