Part 1

204 8 0
                                    

Sziasztok! Most, mikor ezt írom délelőtt 10 van, egyenlőre csak kv-t ittam, remélem valami kifogással megúszom a reggelit... Igen, ilyenkor reggeli, anyám nemrég kelt, nekem meg eszemben sincs magamtól reggelizni... De vissza a kv-hoz, azt tudni kell rólam, hogy nagyon szeretem, de apám nem engedi, tehát mikor nála vagyok akkor nem iszok... Hát ja, szívás... Ráadásul pont ma megyek hozzá... Bár ez most gondolom senkit nem érdekelt, de azért leírtam... :D Egyébként a kv-val az egyetlen baj, hogy nem feketén iszom... Tehát így is megvan a reggeli kcal... Na de mindegy is, a lényeg az, hogy jelenleg semmi edzős cuccom nincs, tehát magamnak kell megoldanom, de majd lépcsőzök apámnál, mikor odamegyek... Viszont az egy pozitívum, hogy anyum azt mondta h mikor elköltözünk házba akkor lehet egy ilyen edzős termem, amihez csak nekem lesz kulcsom... Ráadásul pár kifogással elkezdtem meggyőzni, hogy majd hangszigetelt legyen, mert ugye ha éjszaka akarok majd edzeni akkor nehogy meghallják... Egyébként nehogy azt higgyétek, nem vagyunk gazdagok meg semmi ilyesmi, csak már régóta el akarunk költözni. :) Egyébként sajnos holnap még apumnál alszok, tehát fogalmam sincs, hogy hogyan fogok írni, de majd megoldom... És egyébként tudom, hogy teljesen érdektelen dolgokról írok, de jó leírni. De egyenlőre ennyi a reggelemről, ebéd után folytatom a rész írását. :)

Nahh újra itt! A reggelit sikeresen kihagytam, de sajnos mindjárt kész az ebéd... :/ Azt nem fogom tudni kihagyni, de remélem nem kapok sokat... Végül változott a terv, nem lépcsőzni fogok, csak biciklivel megyek apámhoz... Jó lesz az is... Na de majd este újra írok, csak jelenleg nincs miről... :) Az ebédet kénytelen voltam megenni, valami lecsó volt meg kifli... :/ Apám meg meg fog tömni tehát jahh... Egyébként szerintem legközelebb vasárnap lesz rész, mert most nem történik semmi érdekes... :/ Sorryy

Nah elég sok idő telt el, mióta az előző sorokat írtam... Apám megtömött, mert hogy enni kell... Csodás, mit ne mondjak... A mai étkezésem ha beleszámítom a vacsorát, akkor túlszámítva 800 kcal... A biciklizés és a sétálás meg szerintem max -430... Szívás mit ne mondjak... Inni meg mindig elfelejtek, de majd leöntök a torkomon valahogy pár pohár hideg vizet... Egyébként épp azon gondolkozok, hogy normális-e, hogy csak azért ültem 16 percen keresztül a jéghideg vízben, mert azt olvastam, hogy az égeti a kalóriákat... Nah mindegy is, remélem nektek jó napotok volt... Akkor vasárnap jelentkezem... Sziasztook!

W.S.

AnaWhere stories live. Discover now