1 - Urăsc boscheții

3.4K 266 69
                                    

Atenție!
Dreptul moral al autorului a fost afirmat
și toate drepturile sunt rezervate. Cartea
este publicată pe site cu condiția că aceasta nu va fi reprodusă în totalitate sau în parte, în orice mod, fără acordul scris al titularului dreptului de autor, iar orice încălcare a acestei reguli este o încălcare a legii dreptului de autor. Utilizatorii nu pot distribui copii altora, nici în format electronic, nici pe suport de hârtie, fără acordul prealabil al titularului drepturilor de autor.

***

Vreau să trăiesc. Mi-am făcut un obicei din asta. - Noire Koto

卩ㄒ千!

卩ㄒ千!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Noire

Dacă nu se întâmplă nimic important, nu-i pasă nimănui.

Dacă nu ești un om important, ești invizibil, sau mai rău, ești ținta frustrărilor celorlalți. Vor arunca săgeți, una după alta. La început, te vor lovi fără milă. Te va durea, și ai să crezi că în curând o s-o iei razna, că nu vei mai putea suporta. Dar timpul trece, tu vei continua să le tot înduri, până ajungi să te obișnuiești cu durerea și ai să crezi că suferința face parte din tine. Săgețile se vor aduna, dar tu ai să continui să te minți că te-ai obisnuit să trăiești asa, iar înainte să-ți dai seama, tabla ta de darts se va sparge în bucăți și toată truda ta, va fi în zadar.

Viața e un joc de darts, iar tabla mea a devenit de fier. Nicio săgeată nu se mai oprește la mine.

*ding

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Kyoto, valabilă de joi până sâmbătă, la ora 2:00.Vremea va fi caniculară, cu temperaturi peste 38 de grade Celsius. Vineri, după-amiază, este posibil să apară ploi torențiale și vijelii. În intervalul menționat, valorile de temperatură vor continua să caracterizeze o vreme caniculară, când disconfortul termic va fi accentuat, astfel încât indicele de temperatură și umezeală va depăși pragul critic de...

*ding*

Stay with me – Rămâi cu mine

Mayonaka no doa o tataki – Ciocănind la ușă în miez de noapte

Kaeranaide to naita (Ooh) - Te implor să nu te duci acasă la noapte

— Mini! exclam și îmi întorc capul către băiețelul care tocmai schimbase postul de radio în favoarea unui post de muzică, lăsând cutiile la o parte, pe care încercam să le despachetez.

Inima aproape că mi-a ieşit din piept gândindu-mă că radioul s-ar fi schimbat singur, sau ar fi fost schimbat de cineva...

— Nu pot să funcționez dacă nu lucrez pe muzică, fratele meu zâmbește atât de dulce, că mă sprijin pe coate și îmi las spatele atins de răcoarea dușumelei din lemn masiv, lăcuit, admirându-i chipul frumos, ca de fată.

Poartă-te frumosWhere stories live. Discover now