#6# Dabi vs. hoshi

197 23 1
                                    

Toga yı  orada bıraktıktan sonra diğerlerine yardım edebilmek amacıyla ön saflara doğru ilerlemeye başladım. Koridordan bakugou nun anırma sesleri ve tanımadığım bir ses geliyordu. Hemen o tarafa doğru ilerlemeye başladım.  Baku ve tanımadığım o şahsiyetin olduğu yere vardım bir saniye şu garip şahsiyet birisine çok benziyor veya bana çok tanıdık geliyor. Hemen onun yanına gidip kendisini incelemeye başladım.

Bakugou : napıyosun gerizekalı kendini öldürmeye falan mı çalışıyorsun.

Hoshi : senn çok tanıdıksın, acaba bir yerde karşılaşmış olabilirmiyiz.

Dabi: bir villaine bu kadar fazla yaklaşmaman gerektiğini kimse sana söylemedi mi?

Hoshi : sus lan yarrak beyinli. Baku kanka sen git dinlen  bir - hssiktir lan bakugou.

Baku bayılmıştı. Bu herif hafife alınca türden değil. Üzgünüm baku ama şuan ilgilenmem gereken bir tane yarrak beyinli ningen-insan var.

Yarrak beyinli hemen bir açığımı yakalamak amacıyla saldırdı. Bir dakika özgünlüklerimiz aynı lan. Sanırsam yarrak beyinli quirklerimizin aynı olduğunu bilmiyor Ahaha salak, neyse bunu avantaja çevirebilirim.

İlk olarak özgünlüğümle kendime sürekli zarar verdiğim için yakın dövüşte baya bir ustalaştım yani yarrak beyinliye hala daha adını bilmiyorum

Gerizekalı sorsana o zaman

Asıl gerizekalı olan sensin lan bir villaine ad sorulurmu mal.

Kapa çeneni

Off şuan seninle hiç tartışamicam iç ses. Nerde kalmıştık heh, işte onu yakın dövüş ve lanet olası ca düşük çenemle oyalicam sonrada beklemediği bir anda ona alevlerimden göndericem nası plan ama, neyse sıra uygulamada

Hoshi: ohoho, sevdim seni aşı yarrak

Dabi: Kapa çeneni

Hoshi: bu arada adın ne sana yarrak beyinli demek ćok uğraştırıcı. Ahaha buldum, senin adın ocak olsun

Dabi: *boş boş bakar* ne alaka lan

Hoshi: hani ocağı yaktığında mavi bir alev çıkıyor ya ondan

Dabi: çattık ya

Bna gönderdiği neredeyse en büyük alevlerden gönderdi. Tabiki de kolayca kurtuldum. Babam sağolsun beni küçükken hayvan gibi çalıştırdığı için bu tür alevler bana vız gelir tırz gider. Ocağın yanına biraz daha gittim.

Hoshi: oyun istiyorsun ha, tabikide seninle oynayabilirim*göz kırpar*

Ocak bana boş boş bakmaya başladı. Dibinde olduğunda  ateşini kullanamadığını bildiğim için dahada ona sokuldum, büyük ve sert bir şekilde karnıma tekme yedim tabiki. Ağzımdaki kanı yüzüne tükürürken aynı zamanda da gülüyordum, çünkü birazdan yapacağım şey ile pek sağ çıkacağını sanmam, arkama baktım sahi bakugou buradaydı onuda tehlikeye atamam. Hemen onu biraz ileride olan evin yanına bırakmak üzere kocağıma almış gidicektim ki yarrak beyinli sırtıma o alevlerden kökledi. Off kesin sırtım daha çok yandı hatta kanıyor hissediyorum ya off

Gene yandı sırtım derken genelde antreman yaparken sadece sırtımı veya bacaklarımı yakacak şekilde kendime göre bir şekilde ayarlıyorum ve ya sadece sırtım yada bacaklarım yanıyor. Neyse recovery grile giderim boşver.

Baku yu biraz ilerideki eve bıraktıktan sonra yarrak beyinliyle demin dövüstüğümüz yere gittim. Hala oradaydı.

Dabi: hiç gelmiceksin sandım geveze

Hoshi: sus lan oç. Böyle mükemmel bir varlık gördün diye allah a şükretmen gerek.

Dabi: allah? Nece konuşuyor

Hoshi: off neyse boşver. Sünnetsiz gavur değil misin hepiniz aynısınız işte, hıh

Tam sırası diye düşünürken ellerimi ona doğrulltum ilk başta ne yapıcağımı anlamamış olmalı ki bana soran gözlerle baktı, ardından Ne yapıcağımı anlamış olmalı ki savunma pozisyonu aldı. Ama artık çok geç GEBER.

Neredeyse tüm gücümle ateşi ona doğru kökledim bu ateşten yara almadan kurtulamaz.

Gözlerimi açtığımda yarrak beyinli yerde iki büklüm yatıyordu. Hemen onu bağlayıp yerde sürüklemeye başladım. Bazı haberciler yanıma üşüştüler aman bir olay görmesinler

Haberci: hoshi san, hoshi san babanızın sizi Türkiye de tımarhaneye kapattığı doğru mu? Elinizde taşıdıgınız villaini siz mi hakladınız

Hoshi: yok öyle birşey Dağılın lan! Bak hala çekiyor çekme kardeşim kapa şunu

Bi bu eksikti anasını satayım. Aizawa sensei nin yanına dönene kadar kanamam artıcak ve şu yarrak beyinli uyanacak ya.

Şükür ki aizawa sensei yi bulabilmiş ve ona şu yarrak beyinli yi teslim etmiştim. Tüm sınıf buradaydı kimileri hafif yaralı kimileri ağır yaralı idi, bir saniye tüm sınıf buradaydı ama baku yoktu. Hassktr lan bakugou yu orada unuttuk. Hemen kiri nin yanına gittim.

Hoshi: ehm.. şey kiri bakugou yu arıyorsun değil mi?

Kirishima : Evet nerde biliyormusun yoksa?

Hoshi: Evet ve yardımına ihtiyacım var beni takip et

Birlikte baku yu bıraktığım yere gittik ama bakugou orada değildi bir saniye yerde kan izleri var. Kiti fark etmiş olmalı ki kan izlerini takip etmeye başladık. Kanlar yerde yatan villain nin yanında bitiyordu. Ö öbürsü yanına baktığımızda kanlar içinde yatan bir bakugou görmeyi hiç beklemiyordum.





Heyecanlı yerlerde bitirmeye
Bayılıyorum ya. Neyse yorum ve vote
Atmayı unutmayın
Bir sonraki bölümde görüşmek üzere
Medya ya düştüm.






















Bir ua hikayesiWhere stories live. Discover now