20.

733 40 3
                                    

Večer, už po tme sa dvojica vracala domov, teda do ich terajšieho domu. Louis mal ruky okolo Harryho pliec a kučeravcove útle ruky boli omotané okolo pásu staršieho. Smiali sa na celú ulicu a rozprávali si jemné slová. Na nebi žiarili tisícky hviezd, okolím sa ozýval iba zvonilý smiech a šumenie mora. Tento moment patril k jedným z tých magických. Bolo to krásne, obaja sa cítili..vlastne ani nevedeli ako. Bola to spokojnosť, láska, šťastie, a mnoho ďalšieho. Tento príjemný hrejivý pocit sa im rozlieval po celom tele a nútil ich sa usmievať ešte viac. Vyzerali ako zamilovaní blázni.

Keď sa dostali do domu, prešli do priestrannej obývačky a začali sa k sebe túliť. Chceli si ešte pozrieť film, ale naň akosi zabudli. ,,Si hladný?" spýtal sa zrazu Louis. ,,Ani nie" zamrmlal trochu ospalý Harry. ,,Si si istý?" starší sa pozrel na kučierku. ,,Áno, zlato" odpovedal Harry a ešte viac sa natisol na Louisa. ,,Ani nie znamená aj možno trochu takže ideme niečo jesť, zanedbával si svoju výživu niekoľko mesiacov a teraz, keď mi už nebrániš do teba dostávať normálne množstvo jedla to musím sledovať ešte lepšie." Harry sa s pokrútením hlavy zasmial a nechal sa brunetom zdvihnúť. Chcel sa mu vymotať z náruče, ale jeho teraz už oficiálne priateľ, jeho nižšie telo nepustil a rozišiel sa aj s Harrym na rukách do kuchyne.

Harryho Louis položil na stôl, postrapatil mu vlasy a venoval mu jednoduchú detskú pusu na špičku nošteka. Harry sa roztomilo zachichotal a sledoval ako sa Louis vybral ku chladničke. Po pár sekundách sa otočil aj s jogurtom v ruke. S nádejným úsmevom a očakávaním v očiach sa tak brunet pýtal mladšieho na názor. Harry pokrútil hlavou v nesúhlas a tak sa Louis znovu otočil do chladničky. Kučeravec potichu zoskočil a vybral sa za ním. Cestou si na linke všimol kupované biele hrozno a čučoriedky, vzal krabičky do svojich malých rúk a prešiel k vyššiemu Louisovi. ,,Stačí ovocie?" spýtal sa potichu a starší od ľaku nadskočil. Otočil sa a na jeho úzkych perách sa objavil široký láskavý úsmev. Bol tak nadšený, jeho mladý kučeravec vyzeral tak krásne. Jeho zelené očká žiarili radosťou a jeho srdcovité pery boli vytvarované do krásneho úsmevu.

,,Vyzeráš ako anjel" povedal potichu Louis. ,,Ty si môj anjel" povedal na oplátku mladší. Bola to pravda, v jeho detských očkách bol Louis ako anjel. Jeho vlastný anjel. ,,Milujem ťa" šepol starší. ,,Milujem ťa" odpovedal aj mladší. Louis sa sklonil k Harryho nižšej postave a priložil svoje pery na tie mäkké vankúšiky do jemného bozku. Po krátkej chvíli sa z jemnej pusy stálo vášnivé bozkávanie a Harry skončil opäť na Louisových rukách s nohami okolo jeho pásu a rukami omotanými okolo jeho krku. Starší Harryho držal za stehná aby mu nespadol a venoval sa jeho sladkým perám.

Pomalým a opatrným krokom sa dostali až do ich terajšej spálne. Louis Harryho opatrne položil do chladných perín a nahol sa nad neho po ďalší bozk. Ruku Harrymu nechal na ružovom líčku a druhou ho držal za bok. No po pár sekundách ich presunul k spodnému okraju bieleho trička jeho mladšieho priateľa. Louis na to chcel ísť pomaly, predsa len, Harry nemal žiadne skúsenosti a bol ešte mladý. Harry sa trochu bál, keďže vedel čo bude nasledovať. Ale zároveň Louisovi vo všetkom dôveroval a to mu pomáhalo zahnať strach. Samozrejme, že bol kučeravec ešte nevinný panic, Louis to vedel, aj keď mu to Harry nikdy nepovedal a mladší tiež vedel, že túto skutočnosť Louis musí už dávno poznať.

Aby Harry nezaostával, prevliekol tričko cez hlavu aj staršiemu a tak boli teraz obaja bez tričiek. Louis sa chvíľu kochal výhľadom na mladé vypracované telo a Harryho zas zaujala vypracovaná hruď s tetovaniami. On sám teraz nemal žiadne, ale určite do budúcna nejaké chcel.

Harry stále ležal pod skláňajúcim sa Louisom a nechal sa ním viesť. On sám nevedel čo robiť, a tak to tak trochu nechal na Louisa. Staršiemu sa páčilo, aký nevinný a neskúsený Harry bol. Mal v povahe byť ten dominantnejší a teraz to ani nemusel dokazovať.

Louis priložil svoje teplé pery na Harryho krk a nechával mu tam jemné bozky a znamienko lásky ktoré bude zajtra na svetle pekne vidno. Aspoň každý bude vedieť, že si môj, pomyslel si Louis s úsmevom keď dokončil svoju prácu. Ďalej sa perami hral na krku a kľúčnej kosti kučeravého a spokojne počúval tiché stony uchádzajúce spod pier jeho lásky. Potom perami putoval nižšie cez hruď, bruško až k Harryho zapnutým nohaviciam. Keď mu Louis odopol gombík na džínsoch, Harry zalapal po vzduchu. Trochu sa hanbil.

,,V pohode?" spýtal sa prekvapene brunet. ,,Uhm, len sa trochu hanbím" zašepkal zeleno-oký. ,,Nemáš sa za čo hanbiť, Hazza. Si krásny, dokonalý." odpovedal hneď Louis. Harry sa nad poznámkou jeho priateľa slabo usmial a začervenal sa. To samozrejme jeho budúci manžel vidieť nemohol, keďže v izbe bola poriadna tma. Jediné svetlo bolo len z vonka a tam svietili tak hviezdy, mesiac a pár vzdialených pouličných lámp.

Najskôr starší doprial slasť kučierke, ale nie úplne, chcel aby počkal až na finále. Harry sa pod ním a jeho ústami mohol aj roztopiť, vzdychal jeho meno a šepkal si ako moc menovaného miluje. Neskôr si Louis začal mladšieho pripravovať. To sa nezaobišlo bez pár Harryho bolestných zamraučaní a nespokojných vzdychoch. Louis na to išiel vcelku pomaly. Nechcel Harrymu ublížiť, aj keď vedel, že trochu ho to bolieť bude. Mohol to ale znížiť na najmenšiu možnú bolesť.

Po dlhej príprave sa to konečne malo stať. ,,Pripravený?" chcel sa uistiť Louis. ,,Bojím sa" odpovedal Harry. ,,Zlatíčko, vieš že ti neublížim" odpovedal a s bozkom do mladšieho vnikol. Harry mierne vykríkol, čo ale vďaka perám na tých jeho nebolo počuť. Zo začiatku to moc príjemné nebolo. Teda aspoň pre Harryho. Ale časom si zvykol a všetko bolo v poriadku. Louis viac jemný nikdy v živote nebol a Harry uznal, že tá bolesť na začiatku, ktorá našťastie celkom rýchlo zmizla, nebola taká strašná.
.
.
.
O nejaký čas sa Louis zvalil vedľa svojho priateľa a pritisol si ho k svojmu nahému telu. Keď si Harry položil svoju hlavu na jeho hruď, venoval mu pusu do jemných kučierok. ,,Milujem ťa, curly" zašepkal brunet. ,,Ja teba viac, Boo" odpovedal ospalo a vyčerpane mladší. Takmer ihneď zaspali v teplom objatí, s prepletenými nohami a úsmevmi na perách.

Forced to be yours /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now