Bir Soru? Lütfen Okuyunuz💗

1.8K 78 82
                                    

Sevgili okur dostlarım konuya direkt giriş yapıyorum; kalemimden bir romantik komedi hikaye daha okumak ister misiniz?

Hepimizin dönem dönem farklı ihtiyaçları oluyor. Okuma skalamız buna göre değişiyor, şekilleniyor. Bazen canımız klasik okumak istiyor o türe yöneliyoruz. Bazen cinayet çekiyor hemencecik polisiye kitaplar sepeti oluşturuyoruz. Bazen de kafamızı yormayacak bizi mutlu edecek, güldürecek, sıkıntılarımızı unutturup bambaşka diyarlara sürükleyecek  kitaplar arıyoruz. Yazmak da benim için böyle. Canım dram okumak istediğinde dram yazıyorum, polisiye okumak isteğinde polisiye yazıyorum ve bu aralar şiddetli romantik komedi yazasım geliyor.

Ne dersiniz? İster miyiz şöyle tam tadında, içimizi fıkır fıkır yapacak yepyeni bir hikaye?

Wattpadin güvenlik sorunlarını çok az biliyorum. Yeni bir uygulamaya geçmekten bahsediyor herkes. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Açıkçası ben pek ısınamıyorum başka uygulamalara. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Durum böyleyken yeni hikaye yayınlamak ne kadar mantıklı olur onu da bilmiyorum. Gerçeği söylemek gerekirse 23 yıllık hayatımın ne kadarını mantıklı davranarak geçirdiğim koca bir soru işaretidir.

İstanbul'un bağrından, yorgun ve yoğun bir temizlik gününden kopup geldim. Buradayım ve sorduğum sorulara cevap vermenizi rica ediyorum. Yorumlarda buluşalım.☘

instagram hesabım : nurakyol123

Aranan Anne Bulundu! | TamamlandıWhere stories live. Discover now