54

1.3K 84 13
                                    

Mini story

A rend tagjai a Black-házban ültek egy kerek asztal körül, valamennyi tagon fekete ruha díszelgett, arcukon a gyász legmélyebb árnyalatával.

- Azért...gyűltünk itt össze, hogy megemlékezzünk Sirius Blackről, teste átesett a függönyön, koporsója ezért nincsen.. Bellatrix Lestrange végzett vele. Sirius jó ember volt, el sem hiszem hogy...hogy ez történt - együttérzően néztek Tonksra aki most újból helyet foglalt az asztalnál.
Remus nem szólalt meg, úgy érezte egyedül maradt, vissza kapta legjobb barátját, de csak egy kis időre, a halál felhasználta azt a bizonyos Jokert amivel kiütötte a játékból az utolsó Blacket is. Így kellett történnie, mondogatta magában Remus.
A sors akarata, hangzottak a szavak a jelenlévők fejében. De miért akarta elvenni a sors tőlem az utolsó barátom, aki mindig ott volt velem teliholdkor...12 év kihagyással, suttogta az utolsó valódi Tekergő, senki nem figyelt rá, mindenki elmélyedt saját gondolataiban, és valamennyien felidézték a szép emlékeiket Siriusról.
Remus nem bírta ezt tovább, felállt az asztaltól és elhagyta a helyet, együttérző pillantásokkal kísérve.
Meg akart halni, bármit csak ne fájjon többet, ugyan úgy érezte magát mint akkor, aznap amikor Lily és James meghaltak, tudta az igazságot, és mostmár nem magát akarta megölni, hanem Petert, de azt, hogy Sirius Black nem él, azt a tényt nem tudta meghamisítani.

HP viccekWhere stories live. Discover now