Kesätanssiaisten aamuna

486 35 2
                                    

Sori et tää hyppää puol vuotta ajas, mut siin ajas ei tapahu mitää.:)

"Pidämme joka vuotiset tanssiaiset, viimeisenä koulupäivänänne, muistakaa hankkia pari. Tämä pari ei vaikuta liikuntatuntien pariin, joka jaetaan jokaisessa ryhmässä erikseen," meni kuulutus, joka on soinnut päässäni jo monta viikkoa. Tänään on tanssiaispäivä eikä minulla ole paria. Tiedän ettei Harryllä ole paria, mutta en voi kysyä tätä, koska tämä voisi luulla, että minulla on jotain tunteita, joita minulla on, mutta joita en halua paljastaa, koska se voisi pilata ystävyytemme, jota ilman en selviä. Istun yksin kirjastossa lukemassa koulukirjoja, joita en enään tule koskaan tarvitsemaan. Minulla ei ole muuta tekemistä, kun se. Olen tylsistyä kuoliaaksi, koska pojat ovat jossain paikassa nimeltä x ja minä en jaksa etsiä heitä.

"Hei, Anna?" kuulen tuntemattoman äänen vierestäni. Käännyn ja näen tutun pojan biologian kurssiltani. En ole koskaan kuullut hänen puhuvan. Hän on oikeastaan todella hyvän näköinen, mutta ri kyllä yhtä hyvän, kun Harry.

"Niin, eiks se ollu James?" kysyn hymyillen.

"Joo, nii mä tota, nii mä ajattelin, et tota jos sul ei oo viel parii sinne kesätansseihin, nii jos sä voisit tulla mun kaa, ku etteks te oo sen Harryn kaa yhes, nii jos ootte menos yhes nii ei mitää mut jos ette nii jos sä voisit tulla mun kaa?" James kysyy punastuen enemmän joka sanalla. Minä hymyilen hänelle.

"No ei sit mitää sori ku kysyin," hän sanoo ja kävelee pois päin. Nyt on tilaisuuteni ja juoksen pojan perään.

"Hei, ei me olla menos Harryn kaa, eikä me todellakaa olla yhes, se on vaa mun kaveri, ei mitää muuta ja mä todellaki tuun sun kaa," sanon hymyillen korvasta korvaan. Samassa huomaan Harryn, joka seisoo kulman takana hieman loukkaantuneen näköisenä ja lähtee kävelemään pois.

"Kiitos, hyvä! Mä oon tykänny sust ainaki siit asti, ku tulit tähä kouluu, mut en oo uskaltanu sanoo mitää, ku oot ollu koko aja joko Emman tai sit niitte poikien kaa," James sanoo hymyillen helpottuneena. Halaan poikaa ja kerron, että minun pitää mennä.

"Hei! Mistä mä haen sut?!" James huutaa vielä perääni.

"Ison portaikon alla klo 17.00, mä oon siel!" huudan Jamesille takaisin ja jatkan hymyilyä.

"Joo, mä haen sut. Älä karkaa muitten matkaa!" James huutaa toiselta puolelta käytävää ja vinkkaa silmää. Lähetän Jamesille lentosuukon vastaukseksi ja lähden juoksemaan pois päin.

Juoksen poikien makuu huoneelle, missä uskon Harryn ja muiden olevan. Koputan oveen. Harry tulee avaamaan, mutta lyö oven kiinni ennen kun kerkeän tekemään mitään. Koputan viereiseen oveen, koska tiedän, että se onLouisin ja Niallin huone.

Louis avaa oven ja nauraa.

"Täällä se sydänten murtaja hakka oveen," Louis sanoo nauraen Niallille, joka katsoo Louisin olan yli.

"Miten nii sydänten murtaja?" kysyn ja tumkeudun ovesta sisään. Louis läpsäyttää kättänsä alas käskien minun unohtaa koko juttu.

"Miks Harry löi oven  kiinni, ku mä olin tulos?" kysyn pojilta.

"No, se sai just vähä nii, ku pakit sen elämän tärkeimmält ihmiset, ku se oli pyytämäs sitä tanssiaisii," Louis selittää minulle.

"Häää....? Miks mulle ei oo kerrottu? Kenest se sit tykkäs?" kysyn monta kysymystä yhdellä kertaa.

"No, ei se kertonu meillekkää kuka se tyyppi on se vaa sano ettei se haluu enää nähä sitä tyyppii vähää aikaa ja et se ei oo tulos tansseihi," Niall selittää. Louis katsoo Nialliin hieman hänmentyneenä, muttä Niall käskee katseellaan Louisia vaikenemaan.

"No nii, eiks sun pitäis mennä, sä kuulemma löysit prinssi rohkean kirjastosts ja oot menos sen kaa tansseihi, nii meeppäs ny valmistautuu" Louis sanoo ja iskee silmää hoputtaen minua ulos ovesta. Kaipa sitten minun pitää mennä valmistautumaan. Lähden ovesta tietämättä, että en koskaan enään astu tuohon enkä viereiseen huoneeseen.

Okay täst tuli toooosi lyhyt luku mut kirjotan heti toisen, ku oon pyykkituval venaa pyykkei. Mut toivottavasti tykkäsitte!
Julia kiittää ja kumartaa!;)

New life (in Finnish)Where stories live. Discover now