Jouluaamu

573 35 0
                                    

Onks joku odottanu tätä lukuu? Tai siis joululukuu. XD Ihan kauniisti tähän alkuun kirjottaisin, etten eilen oo oikee voinu kirjottaa, ku meil on muutto kesken ja mua tarvitaan siel. Ja yritän saada seuraavan luvun viel tänää tehtyy nii ois seki pois jaloista.

Annan nk.

Heräsin aamulla hyvin pirteänä, vaikka eilen minua oli jännittänyt kovasti, enkä jännitykseltäni ollut saada kunnolla unta. Tänään oli joulupäivä. Vihdoin hakisimme kuusen ja koristelisimme sen. Voisin nousta, mutta en jaksanut, koska kello ei ollut vielä paljon. Jäin makoilemaan lämpimiin lakanoihin. Olin onnistunut löytämään Louisille mukavan syntymäpäivälahjan, josta poika näytti ilahtuneen. Onneksi, koska joululahjanikin oli hyvin samankaltainen.

Päätin nousta ja mennä käymään suihkussa. Pojat eivät kuitenkaan olleet vielä hereillä, joten sain lotrata vedellä. Olin suihkussa melkein tunnin, joten onneksi olin herännyt jo seitsemältä. Kerkesin vielä helposti pukemaan päälle ja käydä herättämässä pojat.

Pukeuduin puoli juhlallisiin vaatteisiin, koska jouluna kuuluu pukeutua siististi ja asiallisesti. Puin harmaan neulemekon ja mustat ohuet legginsit, sekä uudet punaiset villasukkani. Kävin vielä tekemässä hieman normaalia paremman meikin ja nostin vaaleat hiukseni nutturalle ennen, kun lähdin herättämään poikia.

"Louis," kuiskasin ja tökin poikaa kylkeen, mutta Louis vain kääntyi toisinpäin.

"Louis," sanoin kovaan ääneen ja heiluttelin poikaa edestakaisin, mutta tälläkään kertaa en saanut enempää poikaan liikettä.

"LOUIS!" huusin niin kovaa, kun keuhkoistani lähti ja heiluttelin poikaa rajusti ympäri sänkyä.

"Missä palaa?" Louis kysyi ja hyppäsi sängystä ylös, kun ei olisi nukkunut ollenkaan.

"Ei missään. Minä vaan tulin herättämään, että päästään hakemaan joulukuusi, jossain vaiheessa," selitin Louisille ja yritin samalla tyynnyttää tätä.

"Jaa.... selvä mun pitääkin tästä lähtee suihkuu. Onnee muitten herättämises," Louis toivotti ja lähti huoneesta.

Seuraava uhrini olisi Liam, koska tämä oli Louisin seinänaapuri. Hiivin varpaillani Liamin sängyn viereen ja huusin taas keuhkojeni kyllyydestä. Liam hyppäsi varmaan metrin ilmaan ja alas tullessaan, hän oli jo seisomassa.

"Huomenta," toivotin Liamille.

"Huomenta. Mikä suo tämän kunnian?" Liam kysyi ihmeissään.

"Pitää lähteä hakemaan kuusta ja Louis on suihkussa nii sinne ei pääse vähää aikaa," sanoin.

"Joo. Ei mun tänää tartte käyä ku illal suihkus, nii ei mitää hätää," Liam sanoi hymyillen ja jätin tämän yksin vaihtamaan vaateita.

Seuraavana vuorossa olisi Zayn, joka nukkui huoneessa hieman kauempana Louisista ja Liamista. Avasin Zaynin huoneen oven hiljaa toivoen, ettei se narahtaisi. Kävelin sisään taas hipsien varpaillani. Nyt en viitsinyt enää huutaa, joten yksin kertaisesti, istuin Zaynin sängyn laidalle ja ravistelin pojan hereille.

"Ylös, ulos ja lenkille!" huudahdin Zaynille.

"Jos jätetää se ulos ja lenkille välii?" Zayn kysyi naureskellen

"Ei käy, me mennää hakee joulukuusi,nii siinä hommas on pakko mennä ulos," sanoi tärkeänä.

"Jaa... no sitte. Mun on parasta pukeutuu lämpimästi,"Zayn sanoi ja alkoi etsiä, jotain kadottamaansa villapaitaa.

Tässä vaiheessa hipsin takaisin ovelle ja käytävään. Seuraavana vuorossa oli Niall, koska halusin säästää Harryn herätyksen viimeiseksi. Kävelin käytävän päähän ja avasin viimeisen oven vasemmalta. Sisältä kuului omituista tuhinaa. Hiivin sisälle ja aivan sängyn viereen. Katsoin sänkyyn ja näin Niallin nukkuvan naama tyynyssä selkä kattoon päin.

"Niall. Nyt on aika herätä, pikkunen," sanoin ja silittelin Niallin unenlämpöistä poskea.

"Joo. Viel viis minaa, jooko?" Niall kysyi.

"Ei.ku meijän täytyy hakee kuusi ja sun pitää pukee ennen sitä," sanoi topakasti ja tynäisin poikaa kunnolla.

"Joo, mäoon hereillä," Niall sanoi ja siirtyi istuman sängylle.

"Nyt, ylös sängystä ja äkkii. Mä en tuu herättää sua uudestaa ja jos et nyt herää nii et saa lahjoja, etkä syyä koko päivänä,"sanoi muka vihaisesti.

"Joo, joo äiti,"Niall sanoi naureskellen ja nousi sängystä ylös.

Lähdin taas vähin äänin houneesta ennen kun Niall kerkesi edes kaapilleen. Nyt olisi Harryn vuoro, jäisin odottamaan, kunnes tämä olisi pukenut ja kävelisi kanssani ruokasaliin syömään. Koska Harrystä ei voinut koskaan tietää, nukahtaisiko hän uudestaan. Painoin ovenkahvan pohjaan ja lähdin vetämään ovea hiljalleen itseäni kohti. Oujahdin ivesta sisään ja kävelin hiljaa sängyn luokse. Harry oli todellakin asettunut kodikseen. Huone oli sotkuismpi kun omani, joka oli kamalan sottainen, koska en ollut siivonnut sitä vielä kertaakaan.

"Harryy?" kysyin hiljaa silitellen Harryn kasvoja. "Harryy?" kysyin taas ja näin pienen hymyn nousevan hänen kasvoille. "Mä tiiän, että oot hereillä," sanoin yhä hymyillen.

"Mä en oo," Harry sanoi sulosesti.

"Kyllä oot ja me lähetää kohta hakee joulukuusta ja sä tuut mukaan," sanoin Harrylle.

"Okei, koska mennään?" Harry kysyi yhtäkkiä pirteänä.

"Jaa, että joulukuusi saa herran sängystä, vaikka muuten ei nousta, vaikka puukolla uhkais?" kysyin nauraen.

"No, tietty. Pitäähän kuusi hankkii, että saadaa sinne alle lahjoja," Harry sanoi tietäväisesti.

"Selvä herra, nyt vaatteet päälle ja sitten mennään," sanoin ja jäin istumaan sängyn laidalle, kun Harry puki vaatteet ylleen.

Joo.... en takaa laatuu, enkä ettei oo kirjotusvirheitä, koska kirjotan sen verran myöhää, että haluun nukkumaan. Toivottavasti kelpaa.
Kommentoikaa ja äänestäkää!;)
Julia kiittää ja kumartaa!:)

New life (in Finnish)Where stories live. Discover now