Kapitola 12

2K 90 4
                                    

Když jsme konečně dorazili ke stadionu, Harry mi otevřel dveře a natáhl ke mně ruku.

„Jdeme pozdě," řekl, když jsem vložila ruku do jeho hrubé a velké. Tvářil se neutrálně.

„Ou?"

„Ano, Emily, pospěš. Musíme se dostat dovnitř. Janet a Neil na nás čekají."

Uchechtla jsem se a pokroutila jsem hlavou.

„Jmenuji se Jamila a Niall. Ne Janet a Neil," řekla jsem s úsměvem. Jen na mě zíral, hrozilo, že se začne usmívat. Cukaly mu rty, ale docela rychle to zakryl, zajímalo mě, jestli jsem vůbec viděla ten malý úsměv, který se dokázal osvobodit.

„To je to samé, Emily."

„Ne, není, Stylesi. Jak by ti bylo, kdybych ti říkala Henry?"

„Nevadilo by mi to."

„Fakt?" zeptala jsem se, zatímco jsem zvedla levé obočí. „Fajn. Tak ti budu říkat Henry," řekla jsem a snažila jsem se dokázat pointu.

„Fajn."

„Fajn."

„Dobře."

„Dobře."

„Tak mě frustruješ, Emily," řekl, zatímco si dlouhými prsty zajel do dlouhých vlasů. Chtěla jsem mu do nich zajet rukou. Jen jsem pokrčila rameny a zavřel za mnou dveře. Šli jsme před arénu a uviděla jsem Jamilu a Nialla.

„Dobře, tady jsou vstupenky," řekla Jamila a podala nám lístky. Vzala jsem svůj a podívala jsem se na něj. Místa v třetí řadě!

„To není možné! Dostala jsi nás do třetí řady?" zeptala jsem se šokovaně. Oči jsem měla vykulené a Jamila přikývla s úsměvem v obličeji.

„Jsem nejlepší. Já vím," řekla a přehodila si vlasy.

Vešli jsme do arény, bylo plno. Henry měl pravdu, šli jsme pozdě.

„Pojďme najít naše místa," řekl Niall a vedl nás skrze dav. Henry strčil ruku do mé a propletl naše prsty. Následoval Nialla k místům a vedl mě blízko u sebe. Když jsme procházeli kolem, lidé se na nás dívali. Holky čuměly na Henryho hladovými pohledy. Ignorovala jsem je a šla jsem dál.

„Dámy a pánové, prosím, přivítejte Maroon 5!" mluvil moderátor do mikrofonu. Zrovna když jsme došli na naše místa, Maroon 5 se objevili na stagi. Cítila jsem, jak se mi rozbušilo srdce a začaly se mi potit dlaně. Pustila jsem Henryho ruku a utřela jsem si ji do kraťasů. Cítila jsem se natěšeně a nervózně. Vidím Maroon 5 na koncertě.

„Jak se všichni máte?" zeptal se Adam Levine. Zakřičela jsem a Henry se usmál a slyšela jsem velmi slabé uchechtnutí. Jamila a já jsme začaly skákat a bavily jsme se o tom, jak je Adam sexy. Henry mě přitáhl k sobě a omotal kolem mě paži. Podívala jsem se na něj a jeho smaragdově zelené oči shlížely na mě.

„Přestaň," zašeptal mi do ucha, takže jsem ho mohla slyšet přes všechen ten kravál.

„Henry, můžu si dělat, co chci," řekla jsem, zatímco jsem si založila ruce na hrudi.

„Proč mi říkáš Henry?"

„Abych ti dokázala pointu," řekla jsem a dívala jsem se na kapelu.

„Přestaň se chovat jako děcko," řekl naštvaně.

„Pak se přestaň chovat jako idiot," odpověděla jsem stejně chladně a naštvaně. Jen na mě zíral a já jsem mu to oplácela.

It's complicated // h.s. (CZECH TRANSLATION)Where stories live. Discover now