3.8

1.1K 122 105
                                    

Multi: Alev kızçem❤

Hep beraber bizim orman evin salonunda oturmuştuk. Bugün kampta ki son gecemizdi. Bu demek oluyordu ki yarın geveze karşıma çıkacaktı. Normal bi şekilde oturmuştum ama kalbim ağzımda, gözümde,burnum da atıyordu adeta. Bu kadar zaman onunla konuşmuş zaman geçirmiştim. Reha olduğunu bildiğim halde yine de yarın ki buluşmamızı düşündükçe heycandan ölecek gibi oluyordum.

Reha bayılacaktı,bu kesindi.

Kafamı kaldırdığım da hepsinin bana bakan yüzünü görmem ile kaşlarımı çattım,"Siz hayırdır?" sorduğum soru ile uraz ile ateş kalkıp yanıma gelip kollarını omuzlarıma yerleştiler onlara anlamsız bakışlar atarken barkın ve sırma kalkmış ve sırma elin de ki kırmızı yazmayı kafamın üstüne attıp birden bağırmaya başladı, "Kınayı yakmışlarr gelinee, hazırlanmış gidiyor bilinmeyinee, elinde telefonuu varr, ağlıyor bakmayın yüzünee.." barkınla beraber saçma saçma etrafım da dönerek bağırmaya devam ettiler.

Kayra ve urazlar da ona katılarak bağırıp etrafımda dönmeye devam ettiler. Yazmayı kafamdan attıp hepsine bakıp ayağıya kalkıp alkışladım,"Yani gerçekten bu gösteri için bu kadar hazırlandınız mı? Tamam hadi sarmaya eyvallah ama ateş,uraz,kayra sizden beklemezdim." aslında kendimi gülmemek için zor tutuyordum. Ama kendimden taviz vermemem gerekiyor. Hepsi yüzüme bakıp gülmeye devam ederken uraz gelmiş ve anlımı öpmüştü,"Güzelim benim. Sarmayı biliyorsun beynimizi yıkadı yine." gülerek kurduğu cümle ile sırıttım. Ardından barkın gelip yanaklarımı sıkarak öpmüş,"Şimdi siz yarın tamamen karşılacaksınız. Aşkım kolanyan hazır mı? " elimi cebime attıp küçük şişede ki kolanyayı göstermem ile hepsi kahkaha atmıştı.

Evet reha için kolanya şişesi taşıyordum.

Şen şakrak devam eden sohbetimiz ile kapımız alacaklı gibi çalmaya başlamıştı. Kayra esneyerek duygullarıma tercüman olarak, "Gecenin bu saatin de kim bu alacaklı?" Hepimiz dudaklarımızı büküğ kapıya doğru yürürdük. Uraz belimden kavrayarak beni arkasına almış ve ateşle beraber kapıyı açmışlardı. Kapıda alperen ve arkasın da ki topluluğu görmemle şaşırmıştım çünkü en son kamptan koşarak uzaklaşmışlardı. Sinirli yüz ifadesine bakıp sırıttım, o halleri gözümün önünden gitmyordu.

Arkamı döndüğüm de sırma heycanlı heycanlı telefona doğru konuşuyordu, kayra ise saçlarını toplayıp bize biraz daha yaklaştı. Uraz kapının dibine girmiş alpereni omuzundan itirerek,
"Hayırdır? Kızların evine, bu saate ne cüreetle?" kelimelere baskı yapıyordu. Ateş ve urazın arasından çıkınca hepsinin hedefi ben olmuştum. Alperenin arkadın da ki akşın sinirle öne atılmış ve adeta cırlayarak,"Sen ne korkak bir kız çıktın be? Bize alev korkmaz dediler biz de adam sandık, " öyle bi bağırıyordu ki bütün kamp az sonra buraya toplanacaktı."Önce bi sesini kıs, ben korkak değilim bu bir, ikincisi sadece şartları eşitledim. Bize de akşın dediler insan sandık, insanoğlu aşkıncım yanılabiliyor fazla takma." sinirle dişlerini sıkıp kızaran yüzünü görmememiz için kafasını eğdi."Yanlız böyle konuşuyorsun da bize yaptıklarınızı insan düşmanına yapıyor. " handenin kurduğu cümle ile kahkaha attık. Bunlar kendini bizim dostumuz sanıyolar heralde.

"Tamam işte biz de doğru olanı yapmışız. " sırma kafasını kaldırarak konuşup geri içeriye girmişti. Alperen üzerime doğru yürüyüp tam önümde durmuştu ki önüme başka bir beden girdi. Burnuma dolan koku ile bu kişinin reha olduğunu anlamam uzun sürmemişti."Oo hoşgeldin şeref yoksunu bok herif. " dişlerini sıkarak alperene doğru bağırmıştı. Elini omuzuna kattıp sıkarak itmiş ve bizden uzaklaşmasını sağlamıştı. Alperen iki adım geriledi ama pes etmeyip,"Seninle işim yok reha kara, önümden çekil benim işim alevle. " alperenin cümlesine reha ve artı olarak bizimkilerden büyük bir kahkaha gelmişti. Reha elini arkaya uzattıp zaten sıfır olan mesafemizi kapattıp elimi tutarak beni yanına çekti."Umarım başka dili konuşuyoruz da ben seni anlamıyorumdur. İşim alevle mi dedi? " soruyu arkasını dönerek bizimkilere yöneltmişti. Ne zaman geldiğini görmediğim kaan yangına körükle giderek,"Valla kardeşim çekil önümden benim işim alevle dedi. Hepimiz duyduk, değil mi bebeğim? " sırmaya dönüp son cümlesini soru sorar gibi söylemiş ve sırma onu bekletmeden kafasını salayıp,"Aynen enişte, " bakışlarımı görüp asena gibi kıvırarak,"Yani reha ağzım şey oldu da. " reha çaktırmadan bana bakıp gülümsemişti. Sonra asıl konumuzu anlayarak alperene dönmüş ve o gülümsemenin gramını göstermeden "Bak seni bir kere uyaracağım, alevin adıno değil a'sını bile ağzına aldığını görmeyeceğim. Ha illa işim var diyorsan ben senin işini görürüm." Elimi sıkınca gülümseyerek bende onunkini sıkıp baş parmağını okşadım. Ayak üstü flörtleşiyorduk ha bizde.

Alperen ellerimize bakıp tekrar rehaya dönmüştü alaycı bir tavırla,
"Nasıl olacakmış o iş? " reha gülümsemiş ve dilini dudaklarında gezdirip elimi bırakıp alperenin yakasını kavramıştı."Bak tam olarak böyle.." diyip kafasını alperenin yüzüne gömüştü. Kahkaha atarak akşın doğru koştum,"ee seni de boş göndermeyelim canım," üzerine atlayıp saçlarını çekmeye başladım. Arkadan sırmanın çığlığı ve daha sonra da kübranın çığlığı gelmişti, "Off kaossuz kapattacaz diye ödüm kopmuştu. Gel kız kolarıma," kübrayı saçından tutarak kendine çekmiş ve böylece kavganın ateşini harlamıştık.

Berkay hocanın düdüğü ile hepimiz kafamızı kaldırmış ve ona bakmıştık. Yanında diğer okulun müdürü vardı. Müdür tam bize bağıracaktı ki beray hoca onu susturup gülmemek için boğazıno temizleyip,"Aa çocuklar sizi kaç defa uyardım ama boka bulaşmayın eliniz de kalır diye?" Müdür şaşkın bakışlarının hedefini berkay hoca yaparak,"Ne diyorsunuz hocam? " sinirle bağırmıştı. Berkay hoca ise ellerini çarparak bizi göstermişti,"Diyorum ki; boklarını da alıp siktir olup git. Siz bunu çoktan hak etmiştiniz. Hileciler. " müdür bozararak altımız da dayaktan bitap düşmüş öğrencilerini alarak gözden kayboldu. Berkay hoca bize dönüp göz kırpıp sırıttı,"Afferin koçlarım aynen devam hareket bu. Hak etmişlerdi zaten." Berkay hocayı tezavurat ile desteklerken gülüp bizden ayrılarak orman evine girmişti. Hepimiz olduğumuz yerde birbirimize bakarak kahkaha attık.

Hepsi yavaş yavaş kalkmış ve biz reha ile başbaşa kalmıştık. Reha eleri ile oynarken aklıma elimi tutuşu gelmişti ve gülümsemiştim. Biraz sesli olmuştu ki rehanın bakışları üzerime düşmüştü. Bakışları öyle güzeldi ki bana bakarken yıllarca onu izleyebilirdim. Onu zor duruma katmamak için ayağıya kalkıp üzerimi sirkeledim,"İyi geceler reha" kafasını salayıp el salamıştı. İki üç adım atmıştım ki arkamdan,"Alev?" diyen rehanın sesi ile döndüm. İki büyük adımda yanıma gelmiş ve birden beni kucaklamıştı. Ne olduğunu anlamadan dudağından dökülen kelimeler beni şaşkına uğratmış ve aynı zaman da sevirndirmişti."Ben artık kimisin diye soranlara gevezesiyim demek istiyorum. Artık sana sorgusuz sualsiz sarılmak istiyorum. Tarifsiz kokunu içime çekmek, seni her gün sarıp sarmalamak istiyorum, kitaplar da altını çizdiğim cümleleri artık yüzüne söylemek istiyorum. Alev.. " şaşkın ördek gibi yüzüne bakakalmıştım ki devam etti. "Evime kavuşmak için gün saydım, şuan kollarımın arasındasın. Ne olur hiç çıkma. Yarını bekleyemedim şuan bayılacağım ama kendimi tutuyorum. Alev, gevezen oldum kızılım olur musun? Beni sever misin? " masumca çıkan sesi ile gözlerim yaşlanmıştı. Ben hiç böyle bir sevgi ile sevilmemiş, hiç kimse beni ağlayacak kadar çok sevemişti. Bu benim için ilkti. Rehanın akan göz yaşlarını silip ellerim ile yüzümü avuçladım..

"Gevezem oldun, ben de senin kızılın olurum. Hayatıma hoşgeldin reha kara." öyle bir gülümsemişti ki ben de istemsizce gülümsemiştim. Dudakları ile anlımı öpmüştü. Alta kalamak için dudaklarımı yanağına yaklaştırmıştım tam öpecektim ki önce belimde ki eller daha sonra da reha yere düşmüştü. Kahkaha attıp,
"Seninle çok işim var, " diyip bayılmasından istifade azıcık güzel yüzünü izledim.

Vay bee... bunları da buluşturdum ağlayarak yazdım lan bu bölümü neden diye soracak olarsınız tabiki soracaksınız; gözümde rimel ile uyudum ve gecenin bi arası kalkıp bölümü yazdım yanlız rimelim çok kalitesizmiş azıcık ağladık diye hemen aktı.

Neyse beklediğiniz bölüm geldi neler hissediyoruz, ülkece rahat bi nefes alalım aksöamsmös

Bol yorum ve istek sahne bekliyorum..

Öptüm KOCAMAN:*
seviyorum sizii❤

HyRnzA oY atRsNz.

KIZIL || textingWhere stories live. Discover now