capitolul 3

168 20 5
                                    

    probabil credeți că, în continuare, drăguța de mine a văzut o fată frumoasă la o cafenea, s-a îndrăgostit, s-a cuplat cu ea, s-a căsătorit și a trait fericită până la adânci bătrâneți cu sufletul ei pereche. dați-mi voie să vă contrazic.

    nuș' de unde au fost scoase ideile astea de dragoste. dar și pentru mine arăta așa înainte cu 2 ore. când am făcut cea mai mare prostie.

    cum am spus, eram la o cafenea singură-singurică. mă tot uitam în stânga și-n dreapta că, de obicei, dacă îi zici unui pedofil că nu-ți plac bărbații, nu are mai multă milă pentru tine. și, în timp ce-mi făceam griji pentru siguranța mea, am zărit-o. o fată roșcată natural, cu pistrui nu doar pe toată fața, dar și pe corp. onduleurile ei ajungeau până în zona sânilor. purta niște pantaloni largi, de trening, și un tricou la fel de larg. luându-mă după criteriile de îmbrăcăminte ale lesbienelor, am crezut că am o șansă.

    m-am trezit ridicându-mă de pe fotoliul pe care stăteam. era prima oară când puteam spune că încercam să agăț o fată, așa că aveam puține emoții. am ajuns în fața ei și într-un final m-a observat, așa că nu am vrut să par o tâmpită și să tac.

    -neața, voiam să știi că te-am văzut și m-am gândit că ești foarte drăguță...

    gândește fato, gândește... ce căcat spui acum?

    -...și mă întrebam dacă...

    deja te crede o fraieră. gata, poți să spui ce vrei că prima impresie e cea mai importantă. ești o proastă, o ciudată și-o...

    -spune mai precis, ce vrei? mă întreabă ea dintr-o dată și, pentru prima oară, îmi dau seama de două lucruri: că are o ură în privirea ei de mă cac pe mine și că pe tricoul ei e desenat un imprimeu. este în zona burții, însă eu cum îi analizam sânii cu mare atenție nu am observat. ciudat loc.

    în momentul în care îmi dau seama că desenul ăla reprezintă steagul lgbt tăiat cu un "x" mare cât casa, am scos un "nimic scuze pa" și am tulit-o. nu mi-a mai păsat nici de pedofili, nici de faptul că mi-am lăsat cafeaua neîncepută acolo. 15 lei degeaba. dă-i dracu'.

    și acum stau în camera mea fiind sigură că n-o să mai cred niciodată în dragostea la prima vedere. și mda, poate am căutat-o puțin.

****

    vă place cartea? like, com, share <3

Cam diferită da' naWhere stories live. Discover now