Egy Idol Karjaiban

1K 25 5
                                    

Valyon milyen lehet Idolnak lenni? Passz....lövésem sincs. Bőven elég az ha fülig bele szerettél egybe. És ha nem lenne elég ez is de még a menedzere is én vagyok. Ugye milyen szerencsés vagyok? Hehe...szerinted....őszintén szólva nem a legjobb érzés hogy minden nap másik nővel jön haza. Igaz is...a nevem Simon Ghost. 19 éves vagyok és Jin Yueboom menedzere. Előttem apám volt a medezere de őt leőtték 8 éve. Egy teror támadásban védte Yue-t. Az életés adta érte. Aztán én kaptam meg azzal az indokkal hogy majd segitek felépülni a gyászból. Apám olyan volt Yue nek mint egy második apa. De ez valahogy máshogy sült el mert azóta gőgös és nem törödöm. Szinte alig beszélünk. Ha igen azért mert valamit alá kell irnia. Ma a nappaliban egy pohár vörösbor mellet néztem át a papirokat és a rajongók leveleit. Kicsapódik az ajtó és egy mérges Yueboom al nézek farkas szemet.
- Üdv Itthon. - köszönök és mennék is haza. Elém lép és vissza lök az ágyra.
- Simon...nem birom tovább... - azzal nekem esik. Meglepetésemben a szám nyitva maradt igy könnyen becsusztatta nyelvét. Alkohol ízű...tehát ivott. Meg fogom a vállás és eltolom magamtól.
- Yue! Már megint mi az istenért vagy holt részeg?! - mordulok rá.
- Miattad... - egy csuklással megtoldva a mondandóját.
- Hogy Mi?! - ezt inkább magamnak mint neki céloztam.
- Igen...mindig olyan lekezelő voltál. Mindig is szerettelek már amikor kis kölykök voltunk. De az hogy apád megmentette az életem betette a kis kaput. Rá kellet jönöm hogy kellesz nekem. Kell a morcos arcod amikor kések és a kioktatásod minden koncert vagy dal után....szeretlek... - meg se várja a válaszom ujra ajkainra tapad.

18+!!!!!!!!!! Következik!!!!!

Fenekem alá nyult és megindult velem a háló szobálya felé. Alig lépett be a szobába ledobott az agyra és letépte a ruháimat. Minden egyes csókja érintése...egy kéjes sóhajt vagy nyögést csalt ki belőlem. Észre sem vettem hogy már két ujja mozog bennem. Kivette ujait és kemény farkát nyomta belém. Mindig is imádtam az enyhe fájdalmat. És most is egy nyögés hagyta el a számat. De inkább hasonlított lányos sikolyra...
- Simon.....még...nyögj...nyögd a nevem... - sóhajtja a fülembe. Rekedt mély hangjára vágy hullám söpör végig a testemen.
- Yue....yueboom! - sikítom nevét.
- Ah! Még! Keményebben! - nyögöm mire őrületes tempóban kezd el mozog engem a matracba préselve. Az intenzív érzéstől a hátába mélyesztem körneimet és karmolom össze.
- Simon....ne provokálj... - sugja fülembe mire elönt az orgazmus kéjés érzése és nagyon sikítok. Kihúzódik és a derekamra ülve kezdi el verni. Hátra döntöm és nyelvemel kezdek el játszani már duzzadó dákójával. Mélyhanga zene füleimnek ahogy élvezette sóhajt vagy nyög. Bekapom a makkját majd egyre mélyebbre engedem. Nem engedem hogy a számban menjen el elengedtem és felé dérdelve huppanokrá farkára. Lovagolni kezdtem lefogva két kezét.
- Ah! Az örületbe kergetsz.... - nyögi és kiszabadítva kezeit fogja meg a derekam és huz egyre mélyeben magára. Szívás foltokkal és harapásokkal fedte be fehér börömet. Egy nagyobb kiáltás kiséretében belém élvezett. Szorosan fogta ernyedt testemet magához.
- Ha holnap nem emlékeznék erre....akkor mutasd meg ujra rendben? - ahogy feje a párnához ért el is nyomta az álom.
- Rendben...szeretlek Yue... - adok egy puszit a fejére és szorosan mellé bujva nyomott elengem is az álom.

Sziooka! Ide minden félét fogok kiirni inkább csak rövid vagy egy két part os sztorikat. Lesz benne minden féle. A daddy tol elkezdve a kikötözédig minden. Ötleteket is irhattok ha van hozzá kedvetek...pusszancs!❤️❤️

Novels of Oliver's MindWhere stories live. Discover now