" they call me mrs. Badass"

76 0 0
                                    

- fan, jävla fittklocka!
mumlade jag surt på min väckarklocka.
Jag tryckte på " stoppa " och reste mig segt upp ur sängen, gick till min helkroppsspegel och ryckte till när jag såg min spegelbild. Jag såg ut som ett monster och hade såklart huvudvärk från igår ..

" en dag tidigare. "

- nemen tjena!
Ropade Erik och Liam i kör mot mig och Louise. Man kunde känna stanken av alkohol från dom båda och såg att dom hade druckit för mkt redan. Vi gick bara förbi och Liam tog tag i min arm och drog mig nära intill honom. Han placerade sina händer på min röv och klämde, jag flinade och tryckte mina läppar mot hans. Jag kände hur en bula började växa mot mitt vänstra lår, jag flinade igen och han med. Louise och Erik försvann in till festen och jag drog med Liam in i huset och upp för trapporna. Han lyfte upp mig mot väggen och jag lindade mina ben runt honom, medans vi strulade så bar han in mig i ett rum och släppte ner mig i sängen. Han stängde dörren och låste, drog av sig tröjan och gick fram mot mig. Jag smekte hans bara mage och han drog ner dragkedjan på min korta klänning som gick precis under rumpan. Hans ögon blev dubbelt så stora när han stirrade på min kropp.
- it's all for u, baby,
flinade jag och han knäppte upp min neon rosa push-up bh och drog av mig mina matchande trosor från vs. Han la sig över mig i sängen och kysste mig, han fortsatte ner och lämnade några sugmärken. När han kysste mig ner mot brösten lämnade jag från mig ett lågt stön,
- jaså, så det är din week spot ha? Flinade han mot mig.
- schh, bara fortsätt stönade jag och bet mig löst i läppen.
Han fortsatte neråt mot magen och sen till mitt underliv. Han höll på en stund och till slut stönade jag högt,
- jag kommer!
han fortsatte och tillslut kom jag. Jag rullade över honom och knäppte sagta upp knappen och drog ner dragkedjan på hans jeans medans jag kysste neråt på hans mage. Jag såg hur bulan växte under kalsongerna, om det äns var möjligt..
- ser ut som någon är kåt,
Flinade jag och drog av hans kalsongen. Jag greppa tag om hans massiva kuk och stoppade den i mun. Jag drog huvudet upp och ner och Liam lämnade höga stön efter sig, jag sög in mina kinder för att få mer sug och han tog tag i mitt huvud med båda händerna och tryckte den långt in i min mun och skrek.
- jag kom-!!mer.
Jag drog ut byrålådan och letade efter en kondom, jag tog upp en ljusrosa dildo och både jag och Liam börja gapskratta. Jag slängde den mot golvet och drog upp en kondom, trädde på den på hans enorma kuk och han gled in i mig. Han pumpade ut och in ur mig och jag stönade högt. Vi ändrade ställning så jag satt på honom, jag guppade upp och ner och red honom. Han satte sina händer på mina höfter och stönade.
- du är så tight och sååå skön, du är underbar Vilma!!
Vi kom samtidigt och jag gled av honom.
- jag..
Sa Liam men jag avbröt honom och sa.
- alla killar säger det, men tro mig ingen menar det gubben.
Jag klädde på mig och kammade igenom håret med fingrarna, jag gick fram till en helkroppsspegel och drog upp min klänning lite till så man såg början av min röv. Jag hörde Liam busvissla medans han tog på sig. Jag flinade och gick neråt mot festen igen.

What does'nt kill me makes me stronger.Where stories live. Discover now