Jimin pov.
Je pondelok zobudil má budík išiel som do kúpeľne kde som vykonal rannú hygienu potom som sa obliekol do tmavo modrého tričká čiernych kožených nohavíc a bielej mikiny zobral som si jablko a išiel do školy pred školou som stretol Hobiho potom sme išli spolu do školy každý sme išli do svojej triedy keď som vošiel do triedy tak ma porazil o stenu BamBam a už ma mlátil dostal som do tváre do brucha.

Yoongi pov.
Ráno ma zobudila ta satanská vec menom budík tak z veľkou nechuťou som vstal a šiel spraviť rannú hygienu potom som si obliekol čierne nohavice čierne tričko a čiernu mikinu potom som si len obul Gucci boty zobral nejaké jablko pred školou som stretol Namjoona a Jina Kooka aj Taeho každý sme sa rozdelili do vlastních tried keď som vošiel do triedy videl som ako BamBam mlaty nejakého chalana tak som na neho zakričal Hej Bambam prestaň ho biť!
Iba sa na mňa otočil a išiel ku mne a inak čo inak toto vrazil som mu iba utiekol prišiel som k tomu malému stvoreniu ktoré tam plakalo  si v poriadku odpovedal áno

Jimin pov.
Nejaký chalan prišlie ku mne spítal sa ma či som v poriadku áno pomohol mi postaviť. Ako sa voláš spítal sama Park Jimin a ty Min yoongi potom tam prišiel Hobi keď ma uvidel pribehol ku mne .

Hobi pov.
Jiminie si v poriadku?  Rýchlo som k nemu pribehol a objal ho a ešte vedľa neho bol nejaký chalan z mentolovimy vlasmi

Yoongi pov.
K nám potom pribehol nejaký chalan z červenými vlasmi objal Jimina
Ahoj volám sa Jung Hoseok ale volaj ma Hobi a ty opýtal sa ma Hobi Min Yoongi

Láska na prvý pohľad (Yoonminseok)Where stories live. Discover now