Capitolul 5

160 20 6
                                    

''Oh, da.'' am zis zambind fortat. 

''Pai perfect atunci.''

Nu pot sa imi dau seama daca el vrea sa para smecher sau doar isi bate joc dar am sentimentul ca se va intampla ceva oribil. Ne-am asezat unul in fata celuilalt si am facut niste exercitii plictisitoare care nu necesitau prea mult miscarea corpului, dupa care toti s-au adunat intr-un cerc. Minunatul si interesatul meu partener s-a dus si el si creierul meu mic si prost a hotarat ca trebuie sa vad si eu ce se intampla. 

M-am ridicat de pe jos si m-am strecurat prin multime. Pentru asta m-am ridicat eu de pe jos? Tot ce am vazut era un tip, dragut, ce-i drept, care facea flotari. Majoritatea fetelor baleau langa el iar baietii aproape il omorau. Mi-am dat ochii peste cap si am dat sa plec cand am auzit ceva, pe langa suspinele fetelor. Oh, perfect. 

''Si eu pot face asta!'' a zis domnul Eusuntcelmaibunsinimeninusepunecumine.

''Sa te vad.'' a zis tipul de jos, zambind.

Dani purta o pereche de pantaloni cu talie joasa si un tricou negru iar celalalt baiat purta o pereche stramta de pantaloni si un maieu alb cu 4 numere mai mari. Inainte sa va spun ca nu am de gand sa povestesc ce s-a intamplat sa ca o sa trec direct la partea unde plecam la McDonalds, o sa va dau placerea sa va imaginati scena urmatoare: Dani isi umfla pieptul si se aseaza jos, in pozitie de flotare, toate fetele maraie si lesina pe acolo, el zambeste victorios, se uita la mine cu privirea de machoman, apoi se ridica de la sol, si in momentul sau de glorie, mana ii aluneca si fata lui face cunostinta cu podeaua salii de sport.

***

''Bine ca nu a venit si Malik.'' a zis Gabe butonandu-si telefonul cu mana stanga si infulecand cartofi prajiti cu mana dreapta. 

''Nu te intelegi cu el?'' am intrebat gustand inghetata cu topping de capsune pe care am comandat-o. 

''Ba da, e foarte ok, dar nasul lui dezmembrat mi-ar reduce pofta de mancare.''

Am privit in jur. Diana si Lorena stateau in stanga si in dreapta mea, amandoua savurandu-si milkshake-urile de ciocolata, Dia statea langa Gabe, pe cealalta parte a mesei, Andrada si Luci erau la casa, sa ia mai niste servetele iar eu stateam acolo, nestiind ce sa zic. Si chiar daca as fi vrut sa zic ceva, starea mea de relaxare a fost intrerupta de o senzatie rece pe sirea spinarii.

Ok, deci sunt back. A durat asa mult pentru ca am avut o revelatie despre o poveste cu Gabe/Luci, unul din ei, si am tot scris si apoi am sters, si apoi iar scris, si apoi iar sters, si nu am mai avut timp pentru asta. Dar acum gata. Deci, cum e? ^^

Sezonul buzelor crăpate |Eliie & Malik|Where stories live. Discover now