Capitolul 2

197 21 8
                                    

"Hei. Tu esti aia care m-a facut sa merg la detenție. Nu crezi ca imi datorezi ceva?" a zis el.

"Da. Niste lectii de bune maniere si poate o vizita pe la frizer. Fac cinste." am raspuns sarcastica neoprindu-ma din mers.

Mi-a apucat ghiozdanul si l-a pasat unuia dintre prietenii lui care avea niste sprancene foarte săcsi. Acela l-a aruncat in bratele unuia cu buzele foarte carnoase care i-a pasat-o unei fete blonde. Inainte sa pot face ceva idiotul roșcat s-a apropiat de mine si mi-a luat palaria de pe cap.

"Cat de matur trebuie sa fi. Ma uimesti." am zis si el a prins ghiozdanul in brate.

A ranjit la mine si mi-a facut cu ochiul, lucru care m-a facut sa inghit in sec. Inca avea rucsacul meu in mana si palaria pe cap.

"Uite directoarea!" am tipat si am profitat de clipa in care s-a intors recuperandu-mi lucrurile si fugind.

Am plecat spre stația de autobuz. Acolo mai erau o baba care isi curata aparatul auditiv (scârbos), o fată bruneta care asculta muzica si o mama cu un copil mic de mana. Am asteptat pana a venit autobuzul si am mers acasa. Am deschis usa de la intrare si am vazut-o pe mama care aseza un tablou pe perete.

"Cum a fost la scoala?" a intrebat venind langa mine.

"O-key.. Presupun." am raspuns. "Mi-e foame."

"Lasă foamea, si asa te-ai ingrasat. Cum vrei sa iti faci si tu gagic?" a intrebat ea mergand in bucatarie.

"Cine a zis ca vreau?" am zis eu urmand-o.

"Vrei. Nu o sa te tin in casa mea vesnic. La 18 ani, 19 maxim ai zburat. Acum du-te si aranjeaza-te. Vine șefu lu' tactu la cina, care se intampla sa aiba si un baiat cu un an mai mare ca tine si daca ne faci de ras o sa locuiesti in tomberon." a zis ea scoțând un pui din cuptor.

"Si de ce sunt obligata sa vin?"

"Vrei sa iti mai dau bani de carți?"

Am tacut si am urcat scarile. Daca va intrebati, nu aveam de gand sa port vreo rochie decoltata sau scurta. Am tras pe mine o pereche de pantaloni negri si un tricoul albastru cu o mâță pe el si am coborat inapoi im bucatarie. Tata sosise, impreuna cu seful sau si familia acestuia, formata din soția lui blonda, si cei doi copii ai acestuia, fata bruneta din statia de autobuz, imbracata intr-o pereche de pantaloni negri din piele, un tricoul pe care scria 'Skillet' si un pierce in buza de jos, o fata blonda cu un tricou lila si o fusta alba, asortata la funda alba din păr si un baiat ce imi parea tare cunoscut. Sprâncenatul. Va fi o cina tare interesanta.

Sall. Vreți next? Sau o sterg? :))

Sezonul buzelor crăpate |Eliie & Malik|Where stories live. Discover now