-1-

184 4 1
                                    

Okurlara Açık Alan: İçinizi dökebilir, dedikodu kazanını kaynatabilir veya bu alanı emojiler ile doldurabilirsiniz. Tamamen size kalmış, kafanıza göre takılın.
-Durun sizlere bir dedikodu konusu vereyim. Üzümlü kek Cedi ile Ebru Şahin sevgililermiş. Bu ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana hiç sormayın, çok dolu ve yaralıyım 🤧

Yazara Açık Alan: Bu hikaye 16 Temmuz 2020 tarihinde yazılmaya başlanmıştır. Bu hikayedeki bütün yerler, olaylar ve bazı karakterler yazarın hayal ürünüdür. Benzerlikler tesadüftür.
¬Bu salgın sürecinde kendi sağlığınızı ve etrafınızdaki kişilerin sağlığını korumak adına kalabalık ortamlarda sosyal mesafeye dikkat etmeyi ve maske kullanmayı unutmayın. Sağlıcakla kalın...

"İlk gençliğimde
Yeni uzamış saçım ve güneş gözlüğüm
Nasıl kendini beğenmiş
Ağzımdan küfür eksilmezmiş ama güzel gözlüyüm"

Haziran, 2021|İstanbul

Derin'den

Bir elimde kahve fincanı diğer elimde röportaj kağıdı Cedi Osman'a soracağım soruları inceliyordum. Başarısının sırları, özel hayatı, hakkında bilinmeyenler... Elimden kağıdın çekilmesi ile kafamı kaldırdım. Gelen derginin fotoğrafçısı Çağla'ydı. Gözlerini kısıp soruları sesini kalınlaştırarak okumaya başladı.

"Cedi Bey, Cleveland Cavaliers'da oynayan başarılı bir basketbol oyuncususunuz. Bu başarınızı neye borçlusunuz? Geç. Cedi Bey, herkesin hayatında kendini bulmasını, geliştirmesini, alanında başarılı olmasını sağlayan bir dönüm noktası vardır. Sizin hayatınızın dönüm noktası neydi? Bunu da geç. Cedi Bey, bla bla bla. Bunlar ne kızım?"

Yüzünü buruşturup kağıdı yüzüme fırlattı. Gözlerimi devirip kağıdı yüzümden çekip masanın üzerine koydum.

" Bilgisayarım ve ben, kulaklarımızı dört açmış bir vaziyette sizin altın değerindeki fikirlerinizi duymak için can atıyoruz, aydınlatın bizi Çağla hanım."

Kalçasını masaya dayayıp kollarını önünde birleştirdi.

"Birincisi Cedi Osman halkın milletvekili değil üzümlü keki. Ne böyle ciddi ciddi sorular? Mesela sor; Cedi'ciğim varlık farketmezsizin herkesin hayranlıkla baktığı, kuaförlerin sırrını araştırdığı, reklamlara konu olan bu biçimli, dolgulu, tü tü tü maşallah olan saçlarınızın sırrı nedir? Ya da Cedi'ciğim nasıl kadınlardan hoşlanırsın, ne seni etkiler, ne senin 'arka odaya geçelim' diyecek kadar libidonu yükseltir? Anlat hayatım, hmhmhm. Sor bakalım bunları dergi nasıl satıyor?"

Çağla'ya 'ciddi misin' bakışı atıp tekerlekli sandalyenin sağladığı avantajları kullanıp yerimde dönmeye başladım. Adımı duymam ile dönmeyi bırakmam bir oldu.

" Derin Hanım, size verdiğim işi tamamladınız mı? "

Gelen derginin editörü Mina hanımdı. Yerimden kalkıp uslu bir çocuk edasıyla konuşmaya başladım.

"Evet Mina hanım, Cedi beye soracağım soruları tamamladım. Biz de Çağla ile sorular hakkında tartış-"

"Allah aşkına şu sorulara bir bakın Mina hanım. Yani işinize karışmak gibi olmasın ama bu sorular biraz fazla ciddi sorular. Halk Cedi'yi 'üzümlü kek' olarak sahiplendi. Biz de tutmuş siyasetçilere soru sorar gibi üzümlü keke ay yani Cedi'ye ciddiyetin hakimiyet kurduğu sorular soruyoruz. Biraz ciddiyeti azaltıp samimiyet ateşiyle yakıp kavursak mı etrafı acaba? Yani benimki sadece bir fikir."

𝙻𝚘𝚜𝚎 𝚈𝚘𝚞𝚛𝚜𝚎𝚕𝚏•𝐂𝐞𝐝𝐢 𝐎𝐬𝐦𝐚𝐧|𝐅𝐮𝐫𝐤𝐚𝐧 𝐊𝐨𝐫𝐤𝐦𝐚𝐳🏀Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon