●You're●

84 16 5
                                    

○What's my thang, tell me now○

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

What's my thang, tell me now


Chan reszketve ült szobája sötét burkában. Az eső halkan dobolt az ablaküvegen és a cserepeken, méginkább szomorúságot hozva az így is gyötrődő Bang Chan életébe.

A fiú remegett, a feje zúgott, fülei sípoltak és a tüdejébe áramló oxigéntől úgy érezte menten megfullad. Előredőlt, fejét egymás után ütlegelte, kezeit pedig szorosan füleire szorította, hátha csillapodnak a hangok.

Azok a sötét és hideg hangok, melyek folyamatos monoton hangon csak arra ösztönözték a fiatal ausztrált, hogy saját magát ostromolja. 

A hangok, melyek idegennek hatottak, valójában Chan belső negatívumai voltak.  A benne kialakult szorongás, várakozás és gyötrő magány visszhangzott elméjében, egyre inkább a padlóra küldve a fiút.

Egyedül volt otthon, édesanyja heti látogatását intézte Jeonginhoz.

Mindenki magára hagyta őt.

Felállt, letörölte arcára száradt könnyeit, majd a fürdőszoba felé indult. Megállt a tükör előtt, melyet nemrég cseréltek ki, hiszen legutóbb csúnyán elbánt vele.

Belenézett üres tekintetébe, aztán egy határozott mozdulattal, ököllel csapott a csempébe, egymás után többször.

—Annyira gyenge vagyok Jeongin. Annyira, de annyira gyenge.

A sós cseppek újra végigszántottak pirult arcán, lassan cseppenve a lefolyóba, finoman, esztétikusan keveredve Chan kiserkent vérével.

Kinyitotta a kagyló feletti szekrényt, hogy néhány szem nyugtatóval csillapítsa indulatait.

Lassan baktatott vissza szobájába, majd a puha párnák menedékébe burkolózva hallgatta, amint a felhők szenvedésének dallama vigasztalja a zokogó természetet.

—Mondd Jeongin, túl fogom élni?

One year |Chanin| ✔✔Where stories live. Discover now