➍ ➎

1.2K 95 89
                                    

100K SÜRPRİZİ

LoL - As We Fall

Discord'da, haklı olarak özel bölüm isteniyordu ama "özel" olabilecek bir fikrim yoktu, o yüzden finali, sezon finali yaptım. Bölümlere devam, 65.bölümlerde salarım artık.


Delirip kale direğine oturmama ramak kalmıştı.


"Ya Atacan sikeceğim ayağını artık, dikme şu topu lan!"

"Marstaki koloniyi vurmaya çalışıyorum kardeşim niye tatava yapıyorsun?"


"Kim kalorifer kuruyor lan?"


Aldığım nefesler götümden geliyormuş gibi olsa da laf atmadan duramıyordum. Büyük ihtimal sesim kısılacaktı ama maça gelme sebebim sinir atmaktı. Pamuk gibi oluyordum.


Atacan'ın dikmesi sonucu kale arkasıyla tellerin arasına giren top alınırken babam yanıma gelmişti. Uzun süredir oynamadığından iki adım atıp üç dakika dinleniyordu, koşuşu da biraz garip olduğundan dudaklarımı yapabildiğim kadar sıktım. Gülersem akşam yemeği zehir olurdu.


"Bir daha maçlarınıza gelirsem orospu çocuğuyum."


Babamın maç stresine alışmıştım artık, küfrüne sadece güldüm. "Rahmetli babaannemin ne suçu vardı? Behiç'in anasına da sövdün zaten, babası hüzünlendi gelmeyecek bir daha."


Artık ondan uzun olduğumdan başıma vuramayıp sırtımdan ittirmişti. "Bu saatten sonra sizle oynayan adamın kalıbını sikeyim. Git su getir."


Yorgunluktan mahvolmuş şekilde çantaların olduğu yere gidip içinden su çıkardım. Telefonumdan Subway Surfers oynayan kardeşim sahaya girip bana doğru koştuğunda çime oturup gelmesini bekledim.

"Karatina arıyor abi. Al."


"Karatina değil, Katarina. Eve gidince çalışırız."


Eylül'ü Katarina diye kaydetmiştim ve haberi yoktu. Beraber girdiğimiz maçlarda kıskancından Katarina banlıyordu ve sevgilimdi sonuçta, sövemiyordum.


Babam için çıkardığım suyu kardeşime verip yanına gönderdikten sonra aramayı açtım, bir yandan sahanın çıkışına yürümeye başladım.


"Nasıl geçti maç?"


"Maçı bilmem de yumruğumu Atacan'a geçirmeme az kaldı."


Kahkaha attığını duydum, ben de genişçe gülümsemiştim. Şimdi görebilmek vardı da, daha iki gün vardı...


"Yine Ay'daki koloniyi vurmaya çalışıyor sanırım."


"Bu sefer Marstaki koloninin peşinde. Puştun başka bahanesi yok ki, oynayamadığına inanmıyor asla."


Sanırım gülerken elini ağzına koymuştu, sesi biraz boğuk gelmişti. Durduramadığında sakinleşmek için yapardı. "Sinirlenmek yerine öğretirsen daha iyi olur bence."


𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐫𝐝 | 𝐭𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠 Where stories live. Discover now