➍ ➌

1.4K 162 61
                                    

Hayatımda çok az ciddi konuşurum, bu da o anlardan biri.

Evet hiç düzenim yok, ne zaman bölüm atarım belli değil. Doğru diyorsunuz ama Allah için, şu önceki bölümün okunma sayısıyla oy sayısına bakabilir misiniz? Ben hiçbir zaman okunma için bir şeyler yazmadım, zaten düzenli bölüm atamama sebebim de hemen hemen bu yüzden. Ama şöyle bir durumda siz ne hissederdiniz?

Ben başta bu hikayeyi eğlenmek için yazıyordum, bu yüzden de ortada bir hikaye yok. Hepsini bölüm yazarken düşünüyorum, baştan sona belli değildi. Finali bile 40.bölümde falan kesinleştirdim. Şu an ise durum eğlenmekten çok bölüm yetiştirmeye döndü. Belki ilk zamanlar yazsam, yazarken deli gibi kahkaha atacağım bölümleri keyifsizce atıyorum. Ve maalesef, ne heves ne ilham kaldı bende.

Discord sunucusu bile 46 kişiyken, oy sayısı 20. Evet, ben okunma için yazmıyorum ama istemeden de olsa 200 okunmaya 20 oy, insanın hevesini kaçırabiliyor.

Kaçtı.

Final çok uzakta değil, boş yapma fikrimden vazgeçtim. Boşuna uzatmak olur, o yüzden 50. bölümde falan finali yaparım. Hikayeyi az buçuk sevip, okuyan o 20 kişiye saygılar.


60K, devamke

polnalyubvi - Юность

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




polnalyubvi - Юность

••

fatih500km: :D


:D? :fakehesabaslanim



fatih500km: WhatsApp'dan engellenince buradan yazayım dedim :d



Hangi it öttü :fakehesabaslanim




fatih500km: yani sensin, tamam



Zekisin, göt oğlanı :fakehesabaslanim



fatih500km: teşekkürler



fatih500km: neyse, yarın parktaki basketbol sahasına gel




Beni ikna etmen lazım :fakehesabaslanim




fatih500km: aslansın, yaparsın



salaksın ki :fakehesabaslanim



geliyorum :fakehesabaslanim



𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐫𝐝 | 𝐭𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠 Where stories live. Discover now