➀ ➁

4.4K 301 76
                                    

Agust D - Tony Montana ft. YANKIE

•••


Minibüs tarzı servise binip çantamı kucağıma aldım. Ayarladıkları gibi, Okan'ın yanı boştu ama çaktırmamak için önce Mete'nin oturacağı, Sedat'ın yanındaki boş koltuğa yürüdüm. Mete anında koltuğa oturdu. "Hayır, hayır. Benim yerim aşkımın yanıdır."


Dudaklarımı ısırmaya başlayıp Okan'ın yanına geldim. Sedat ve Mete'nin oturdukları koltukların hemen arkasındaydı. "Oturabilir miyim?"


Camdan dışarıya bakmayı bırakıp başını bana çevirdi. Ardından gülümseyip kafa salladı ve oturduğu yerde cama doğru daha fazla kaydı. Gülümseyip oturdum, çantamı kucağıma yerleştirip ön cebinden telefonumu aldım. 



Beni ve Okan'ı ayarlamak için açtıkları grup baya neşeliydi sanırım.



Behiç: Bu sarı kafanın sert hali bir bize galiba


Atacan: Yaa nasıl utandı FKDKGKSKLWŞFWUEIKSJFJSKWJ


Ali: 3 yıldan sonra ilk kez böyle gülümsediğini gördüm



Berkay: Utançtan cama yapıştı çocuk, az kay




Kulaklıklarımı takıp listemden bir müzik açtım. Kulaklığı çözerken sinirlendiğim için homurdandığım zaman Okan bana bakıp, tekrar önüne dönmüştü.


Sevdiğim çocuğun dikkatini küfrederken çekiyordum resmen.



Sessizce müziğimi dinleyip Okan'ın tarafındaki cama bakıyordum. Sağımdan atılan bir şey gözüme gelmişti, kulaklıklarımı çıkarıp gözümü bastırdım. Okan da gözümden çarpıp çantama düşen kalemi aldı ve bana atan Ali'ye fırlattı. Elini omzuma koyup gözümü görmek için eğildi. Biraz baktıktan sonra dikeldi. "Sen şöyle cam kenarına geç, büyük ihtimal bana atacaklardı. Daha rahatsızlık vermesinler."



Onaylayıp kalktığı koltuğa oturdum ve çantamı bacaklarımın arasına yerleştirdim. Parmağımı acıyan gözüme bastururken, Okan omzumu dürttüğünde ona döndüm. 


"İyi misin?"


Gülümseyip başımı salladım. Karşılığında o da bana gülümsemiş, tekrar arkadaşlarına dönüp muhabbet etmeye başlamıştı. Gözlerimi Okan'ın gözlerinden çekip cama döndüm.


Birkaç dakikaya Okan telefonundan oyun oynamaya başlamıştı, onun göremediği sol elimi köprücük kemiklerime yakın bir şekilde göğsüme koyup sakinleşmeye çalıştım. 


Ne tatlı gülüyordu öyle...



•••


@ata_can @okangunes Ayakların kokuyo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@ata_can @okangunes Ayakların kokuyo


okangunes , metetheduck ve 628 diğer kişi beğendi. 



@okangunes yalan


@metetheduck Aşık oldum


@sedot @metethduck ?


@metetheduck @sedot tmm aşkım sinirlenme


@serrakyol @sedot sen buna nasıl dayanıyorsun?


@metetheduck @serrakyol SEN BENİMLE NASIL BÖYLE KONUŞURSUN HADSİZ!






•••

𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐫𝐝 | 𝐭𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠 Where stories live. Discover now