Özel Bölüm I

217K 8.2K 40K
                                    

OKUMADAN ÖNCE BELİRTMEM GEREK. BUNU UYARIMI MUTLAKA BİL. BU VE BUNDAN SONRAKİ BÖLÜMLER FİNAL KİTABINDAN SPOİLER İÇERMEKTEDİR.

 WATTPAD'DE TANITIM AMAÇLI YAYIMLADIĞIM BÖLÜMLER, İLK KİTABIN YALNIZCA YARISINI İÇERMEKTEDİR. 17 NUMARA BASILI BİR KİTAP OLDUĞU İÇİN KİTABIN TAMAMI BURADA DEĞİL.

 İLK KİTAP YENİ ÇIKTI VE İKİNCİ, FİNAL KİTABI YAKINDA ÇIKACAK.

İLK KİTABI OKUDUYSAN LÜTFEN İKİNCİ KİTABI BEKLE ÇÜNKÜ BU BÖLÜMLER FİNAL KİTABINDAN SONRASINI VE BAŞKA BAKIŞ AÇIDAN SPOİLER İÇERECEK ŞEKİLDE KİTAPTAN BAZI BÖLÜMLERİ ANLATMAKTADIR.

BU KISIMLARI 12.06.2023 TARİHİNDE, BU BÖLÜMLERİN KAFA KARIŞIKLIĞI YARATTIĞINI FARK ETTİĞİMDE EKLEDİM. İKİNCİ KİTAP ÇIKTIĞINDA DEĞİŞİKLİKLER YAPARIM.❤️
















Medya Cr;

İnstagram | 17numarakatliam

BU BÖLÜMDE OLANLAR FİNAL BÖLÜMÜNDEN BİR YIL SONRASINI ANLATMAKTADIR.

ARADAKİ FLASHBACKLER SANKİ OLAY O AN YAŞANIYORMUŞ GİBİ DİREKT YAZAR AĞZINDAN ANLATILMAKTADIR.

BÖLÜM SONUNDAKİ BONUS TAMAMEN HİKAYEDEN BAĞIMSIZ, ASLA OLABİLECEK BİR ŞEY OLARAK DÜŞÜNÜLÜP YAZILMAMIŞTIR. SADECE SON KEZ ONUN AĞZINDAN ONLARI OKUMANIZ İÇİN YAZILMIŞ KÜÇÜK BİR KESİTTİR.

BİLDİRME KISMI BİTTİĞİNE GÖRE...SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM! EN SON NE ZAMAN 17 NUMARA'YI YAZDIN DESENİZ HATIRLAMAZDIM. BURADA İŞİM BİTTİĞİNDE SAYIMIZ ÇOK AZDI AMA ARTIK KALABALIĞIZ. DAHA DA KALABALIK OLACAĞIMIZ GÜNLERE DER, SİZİ ÖZEL BÖLÜMLE BAŞ BAŞA BIRAKIRIM.

YORUMLARINIZI BEKLİYOR OLACAĞIM, HEPSİNİ TEK TEK OKUMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.
İYİ OKUMALAR🌺

***

Anıl ayağını yere vururken burnundan soludu. Sırtını sandalyeye yaslarken salladığı bacağını diğer bacağının üstüne atarak gözlerini devirdi. Saatlerdir beklediği iki kişi onun sınırlarını zorlamıştı. Bir kere daha erken gelmenin kötü bir fikir olduğunu kendine hatırlatırken yanaklarını tek elinin arasına sıkıştırarak dudaklarını büzdü. Bunların hep can sıkıntısından olduğunu düşünürken kafasına yediği şamarla olduğu yerden neredeyse düşecek kadar korktu. O an gördüğü Barış ile elini ağzından çekerek kızgın bir yüz ifadesine büründü ve konuşmak için ağzını açtı.

"Neredesin gerizekalı! Saatlerdir seni bekliyorum falan filan. Hiç dırdır çekecek havada değilim kapa çeneni."diyerek karşısındaki sandalyeyi çekerek oturan Barış Anıl'ın konuşmasına dahi izin vermeden onun söyleyeceklerini söyleyerek susturdu.

17 NUMARA | KİTAP OLDUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin