17 NUMARA:PİYES

56.2K 3K 7.6K
                                    

HELLÖ PAPATYALARIM❤️

17 NUMARA'NIN İKİNCİ KİTABI OLAN 17 NUMARA:PİYES ÖN SATIŞTA❤️‍🔥

SİZİNLE BURADA DA KAPAĞI PAYLAŞMAK İÇİN ÖN SATIŞA AÇILMASINI BEKLEDİM. İKİ HABERİ BERABER VERMEK İSTEDİM

 İKİ HABERİ BERABER VERMEK İSTEDİM✨

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Perde detayı Defne'nin asıl kimliğini simgeliyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Perde detayı Defne'nin asıl kimliğini simgeliyor. Biliyorsunuz ki Defne oyuncu olmak istiyordu ve bunun için okuyordu. Bunun çok daha derin bir mesele olduğunu bu kitapta öğreniyoruz. Kitabın alt başlığı olan piyes de aynı şekilde Defne'nin gerçek kimliği ve geçmişiyle alakalı.

Asır'ın elleri kanlı ve bir eliyle Defne'nin yüzünü kapatıyor. E bu zaten çok açık. Direkt eli kanlı katil kimliğini gözler önüne sermek istedim. Defne'nin de perdeyi tutan eli kanlı... Kitapta cevabını alacağınız bir sorunun görsele bürünmüş hali gibi oldu aslında🫣

Perde aralarında orman var. Orman detayı olmazsa olmazımız. Kaçmaya kovalanmaya bayılırız biliyorsunuz ki🐥

Ayraç tiyatro bileti. Kitap boyu neden özellikle bunları kullandığımı çok iyi anlayacaksınız.

Yan boyamamız ilk kitapla aynı ama ek olarak aralarında birkaç tane papatya var. Sona doğru gizemi çözülen papatyalara ithafen.

Bölüm başı görselimiz yanan papatya❤️‍🔥

Şu an ilk olarak tamadres.com'da ön siparişteyiz. Birkaç gün içinde BKM ve Kitapsepeti gibi sitelerde de ön satışta oluruz. Amazon, Trendyol gibi sitelere ise ön satıştan sonra gelir.

Ön satış bittikten sonra kitaplarınız dağıtıma çıkar, haberiniz olsun🫶🏻

Katıldığım imzalara kitap benimle geliyor. Bu hafta sonu 21 Ekim Kayseri, 22 Ekim Mersin imzam var. Bir aksilik olmazsa fuarlarda da kitapları bulabilirsiniz.

Ayrıca 28 Ekim İzmir fuarı , 4 Kasım İstanbul Tüyap'dayım. Burada ekstra duyuru paylaşmayı sevmediğim için bu bölümü paylaşmışken ekleyeyim.

Hepinize destekleriniz için minnettarım. Umarım imzalarda görüşebilir. Kendinize iyi bakın❤️‍🔥

CİLTLİ LİNK

https://tamadres.com/catalog/product/view/id/346427/s/17-numara-piyes-ciltli-fatma-samata-kitabi-324112-9786053048787/category/2/

KARTON KAPAK LİNK

https://tamadres.com/catalog/product/view/id/346426/s/17-numara-piyes-fatma-samata-kitabi-324111-9786053048794/category/2/

(Link umarım açılıyordur inanın hiç bilmiyorum. Açılmıyorsa bile tamadres.com'da direkt 17 Numara ya da Fatma Şamata yazarak kolayca bulabilirsiniz👻

Ayrıca bana İnstagram fatmasamata hesabından ulaşabilirsiniz🫶🏻

Tiktok' da fatmasamataa olarak varım🦦

17 NUMARA | KİTAP OLDUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin