yirmi üç¡ [M]

3K 295 134
                                    

buraya bj alex okuyanlar da kendini belli etsin :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

buraya bj alex okuyanlar da kendini belli etsin :)








- - - - - - - - - -








"soyun."

jeongguk bu duyduğu kelimeyle, şok içerisinde gözlerini açtı.

"n-ne?"

"soyun. duşa gireceğiz."

ardından taehyung kendi tişörtünü çıkarmıştı. jeongguk ise hala şaşkınca soyunan sevgilisine bakıyordu. esmer genç bir süre daha jeongguk'un kıpırdamadığını gördüğünde, onun kendi başına bir şey yapamayacağını anlamıştı.

yanına gidip elini tutmuş ve banyoya doğru sürüklemişti sevgilisini. hızlıca suyu açıp ısısını ayarlamış, küveti doldurmaya başlamıştı.

"hadi. soyun."

taehyung gözlerini jeonggukça dikince, jeongguk'un yanakları kızarmış, yerinde rahatsızca kıpırdanmıştı.

"t-taehyung ben sadece şaka yapıyordum. küv-"

taehyung gözlerini devirdikten sonra sevgilisine ilerleyip, tişörtünün eteklerini kavramıştı.

"ne yapıyorsun?"

küçük olan taehyung'un ellerini kendi elleriyle durdurmaya çalışarak, telaşla sordu. taehyung ise onun aksine oldukça sakindi.

"yazdıklarını gerçekleştiriyordum. rahatsız mı oldun?

jeongguk kafasını olumsuzca sallamış daha sonra sevgilisinin ellerine izin vermişti. birkaç saniye içinde tişörtü usulca üst bedeninden ayrılmıştı. daha sonra taehyung jeongguk'un altındaki eşofmanın lastiğini kavramış, aşağı doğru çekmeye başlamıştı.

jeongguk ise hemen gerisini kendisinin halledebileceğini söylemiş, taehyung'u kendisinden uzaklaştırmıştı. taehyung da daha sonra kıyafetlerinden geri kalanları çıkartıp, çırılçıplak kaldığında küvete gitmişti.

jeongguk utana sıkıla da olsa kalçalarını saran sıkı ve siyah iç çamaşırından da kurtulmuş, taehyung'un önünde ve ayakta olacak şekilde yavaşça küvete girmişti.

ikili bir süre beraber oldukça eğlenceli dakikalar geçirmiş, birbirlerini şampuanlayıp güzelce temizlenmişti. hiçbir çekim yoktu, sadece eğlenmişlerdi.

daha sonra ise esmer genç su dolu küvete oturmuş, jeongguk da onu taklit ederek taehyung'un önüne oturmuştu. fakat küçük olan sırtını taehyung'un göğsüne yaslaması gerekirken, öylece oturmaya devam edince esmer genç merakla sormuştu;

"rahat mısın?"

"e-evet. rahatım."

taehyung bu cevaba karşı huysuzca mırıldanmış, ve jeongguk'u göğsünden yakalayıp usulca sırtını kendisine yaslamasını sağlamıştı. jeongguk, gitgide yanaklarının kızarmaya başladığını hissetmişti.

violinWhere stories live. Discover now