on dört¡

2.6K 324 34
                                    

- - - - - - - - - -

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.










- - - - - - - - - -








kemancı sevgilim;
jeongguk
biraz konuşalım mı bebeğim?



amour;
konuşalım tabii sevgilim
sen iyi misin?
gerginsin sanki bugünlerde



kemancı sevgilim;
sikeyim|
ya da sadece yanıma gelebilir misin?
sanırım biraz sarılmaya ihtiyacım var



amour;
ne oldu ki?
uçtum hemen🏃🏻‍♂️
görüldü








-








jeongguk telefonunu şortunun cebine koyup, kısaca acel'e evden çıktığını söylemişti. zaten taehyung ile dairesinin arasında birkaç adımlık mesafe olduğundan dolayı, hızlıca varmıştı daireye. bayadır görmediği sevgilisini görme heyecanı kaplamıştı bedenini. taehyung da oldukça özlemişti küçüğünü öyle ki jeongguk kapıyı tıklatacağı anda kapıyı hızlıca açmıştı.

jeongguk'un yüzündeki heyecanlı gülümseme yerini, şaşkın bir ifadeyle aralanmış dudaklara bırakmıştı. çünkü taehyung oldukça bitkin görünüyordu.

morarmış göz altları, kızarık gözleri, dağılmış saçları, kemirmekten dolayı yaralı dudakları, yeni yeni uzamış sakal ve bıyığıyla gerçekten de bitkin görünüyordu. küçük olan ise sevgilisini ilk kez böyle görmesinin şokunu yaşıyordu.

taehyung burnuna dolan jeongguk'un tatlı kokusuyla gülümsemiş ve karşısındaki genci bileğinden yakalayıp içeriye çekmişti. kapıyı hızlıca ayağıyla kapatmış, kollarını da sevgilisinin beline dolamıştı.

"taehyung."

jeongguk şu anki durumun farkında olmasa bile, taehyung'un üzgün olduğu çok belliydi. bu yüzden bir şey demeden o da kollarını sarmıştı sevgilisinin boynuna. birkaç dakika sadece ayakta durup birbirlerine sarılmıştı ikili. ayrıldıklarında ise taehyung;

"seni seviyorum."

deyivermişti aniden. jeongguk ise transtan çıkıp cevaplamıştı büyüğünü;

"b-ben de seni seviyorum. neden bir anda böyle oldu? çok mu kötü bir şeydi hyung?"

küçüğü merakla sorularını sorarken, taehyung elini jeongguk'un yanağına çıkarmıştı.

"bilmem. şu an umrumda değil."

jeongguk ne diyeceğini bilemezken, taehyung yumuşak yanağını okşamıştı gencin. farkında olmadan onu bile terslemişti bu zaman içinde.

violinWhere stories live. Discover now