10○Legjobb nap

1K 46 0
                                    

A mai reggel elég sietősen indult. Arthur is nálunk aludt. Én Riával aludtam együtt mert azt szerette volna. Gyorsan felöltöztettük őket, elrendeztük magunkat, Arthur átszaladt a szobájába átöltözni, addig mi is megcsináltuk ezt. Az ajtó előtt már várt minket a fiú, így öten mentünk le reggelizni. Ahogy beléptünk az étkezőbe, az összes szempár ránk szegeződött. Nem foglalkoztunk vele, gyorsan leültünk egy asztalhoz, megreggeliztünk és felmentünk a cuccainkért. Robin és Ria hozni akarták a táskájukat, ezért a felesleges dolgokat kipakoltuk belőle. Tettünk el nekik vizet szendvicset, amit lent csináltam nekik és már indultunk is. Gyalog mentünk mivel viszonylag közel van a pálya. Rianna egyik kezével Arthur, míg a másik kezével az én kezemet fogta. Robin és Mick nagyon össze vannak nőve, mindig a gokartozásról beszélnek. Tipik pasik. Csak még Robinnak nőnie kell.
Ahogy beértünk a pálya területére, kezdődhetett minden előröl mint tegnap. Ma sem válaszoltunk semmit, amilyen gyorsan csak lehetett a motorhome-okhoz mentünk mert ott ilyenkor szinte alig van fotós. Felmentünk a pihenő szobáinkba, Ria ragaszkodott hozzá, hogy Arthur is velünk jöjjön. Ace Mickhez ment a pihenőjébe. Láttam Arthuron, nem mer bejönni.
-Gyere nyugodtan, nem eszlek meg.- mosolyogtam a fiúra. Közben Riri már kényelme helyezte magát a kanapén.
-Hát jó- válaszolt- és most itt fogsz átöltözni?- kérdezte ijedten, mire elnevettem magam.
-Nem nyugi, a fürdőben öltözök át.
-Ja okés.- jött zavarba a fiú.
Gyorsan átöltöztem még beszéltem anyával, majd elindultunk kifelé. Az ajtó előtt már várt Mick és Robin. Mick rám nézett egy sejtelmes mosoly kíséretében és megkérdezte olaszul, hogy-hogy Arthur is bent volt.
-Na ezt nem úszom meg ugye?- folytattuk a beszélgetést olaszul. Még jó hogy Arthurnak nem megy annyira az olasz.
-Na mesélj csak, hallgatlak.- vigyorgott a testvérem.
-Nagyon vicces vagy, csak képzeld Ri akarta, hogy ő is bejöjjön és ne kint ácsorogjon.
-Aha értem én.
-Mick kérlek ne kezdjük ezt megint.- néztem a mellettem sétáló fiúra.
-Jól van hugicám ezt megjegyeztem.
-Shhht, halkabban azért mert ő- utaltam Arthurra- nem tud olaszul, az egész csapat tud.- figyelmeztettem.
-Jó bocsi.- húzta be a nyakát.
Ezután már csak beültünk az autóba. Ma Charles lesz a mérnököm.

----

Soha nem vártam ennyire, hogy kiszállhassak az autómból. Elég kuka köröket mentem ezzel valószínű valahol a tabella végen kullogunk. Az autóval nincs nagyobb baj, csak a kanyarokban folymatosan ellen kell kormányozni. A szerelők azt mondták  megpróbálják holnapra kijavítani azt a hibát.
Ahogy kiszálltam a járműből, Ria futtot hozzám és ugrott a nyakamba. Ace Arthur nyakába volt, így odamentünk hozzá csapattársammal, a kisfiú lehajolva adott nekünk egy-egy puszit. Ezután felmentünk a pihenőnkbe ahova most egyedül mentünk. A kicsik jól elvannak Arthurral ezért maradtak vele játszani.
Gyorsan elmentünk egy interjúra, utána vissza indultunk a hotelbe.

----

-Adri máskor is lehetünk majd veletek?- nézett rám Robin.
-És Arthur is velünk lehet majd?- tette fel a másik kérdést a fiú húga.
-Ha szüleitek megengedik, tudjátok, akkor bármikor velünk lehettek.- mosolyogtam rájuk.
-Ez az-örültek meg- de Arthur te is velünk leszel?- fordultak az említett fiú felé. Arthur rám nézett, én csak bólintottam neki.
-Ha ezt szeretnétek, meg Adri és Mick megengedi akkor igen- mosolygott rájuk.

----

Tegnap este Arthur és a gyerekek is nálunk aludtak. Ma már a szüleikkel lesznek, Kimi lesz ma a mérnököm így kijön Minttu is és majd együtt mennek haza.
Ez az utolsó nap a tesztekből. Mi úgy terveztük csapattársammal, hogy hozzám Monacóba megyünk majd vissza.

----

Ismét túl vagyunk egy repülő úton. Csomagjaink is megvannak már csak a taxit kell várni, aki elvisz minket a lakásomhoz.
Összevetve az én részemről nem sikerültek olyan jól a teszt napok. Az autót kijavítottak a szerelők, ezzel valamennyivel jobb volt. Így is a Mercedes "nyerte", nekik szinte tökéletes az autójuk. Nehéz egy szezon lesz az biztos.

Lányként egy ilyen sportban? (Arthur Leclerc ff.)Where stories live. Discover now